Ahojte, teraz pôjdem na biling. A vôbec netuším čo a ako. Neviem ani či sa na prvý školský deň ide do tried, neviem ani kde mám triedu. Prosím môže niekto poradiť ako to na strednej chodí ? Xd lebo ja už som z toho úplne zúfalá. Ďakujeeeeem
A to ti nemali dať dáke info? My sme mali info, že v akej sme triede a potom po vstupe do školy bola taká nástenka s "mapou", že kde aká trieda je.
Ale ked nič, tak prídeš tam, určite tam bude mrte ludí tak dakoho schmatneš a opýtaš sa, aká je on trieda. Zrazu bude rovnaká ako ty, tak pôjdete spolu a už budeš mať aj bffku. Hlavu hore
Ja som začínal asi tak že som nevedel nič ani aký mám rozvrh Prišiel som naivne neskôr lebo som si myslel že vstávať o 5:30 je nezmysel ale prišiel som keď už bolo vyučovanie začaté a zamieril som si to k prvým dverám v škole aby mi poradili čo a ako kam mám ísť, zástupkyňa riaditela ako sa neskôr ukázalo Odvtedy ma poznalo vedenie školy a bolo to len dobre Samozrejme to už normal vyučovací deň nie úvodné privítanie to je vždy bezproblémové podla mna tam moc neni nad čím stresovať
Každá škola to má inak. U nás sa prváci vždy stretli v jedálni, príhovory, bludy, a potom si ich "prevzali" triedni.. a teraz už neviem že či sa čítali zoznamy, alebo sme dopredu vedeli že kto je aká trieda alebo čo.. Ale akože takto.. určite tam nebudeš sama zmätená, takže pokoj.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ale ked nič, tak prídeš tam, určite tam bude mrte ludí tak dakoho schmatneš a opýtaš sa, aká je on trieda. Zrazu bude rovnaká ako ty, tak pôjdete spolu a už budeš mať aj bffku. Hlavu hore