no,ani nijako,došla som,posedela som,kecali tam hovadiny a po par hodínách som išla do riti z tade a ako správny podivín som s nikým myslím nekecala ale to si už nepamätám moc
Trapaaaas... vošiel som do zlej triedy a keby som tam nemal kamarátku o ktorej som vedel že bude v inej triede tak by som sa to ani nedozvedel a to by bol ešte väčší trapas... ale inak nuda, dali nám učebnice a išli sme domov. Prvý týždeň som sa bavil len s jednou spolužiačkou a až potom sa to rozbehlo
Čo sa bojíš prvého dňa na strednej?
Neviem bolo tam veľa ľudí, učiteľ nespravne prečítal meno spoluziaka tak z toho bola zabavka na dlho a pohoda inak Knihy nosit to je vzdy ta najzabavnejsia cinnost na skole a odsediet si oficiality Potom trpiet na matike ktora vas nebavi lebo vam chybaju zaklady zo zakladky ktore boli zle naucene uz je horsie
@kunlun mne sa stalo niečo podobné, ale až na druhý deň školy ale ja som vošiel do dobrej triedy, ale ja som si z prvého dňa nezapamätal tých mojich spolužiakov tak som odišiel nachviľu popremýšlať na chodbu, že kto tam včera bol potom som tam vošiel znova a smiali sa
Prvý deň bol v pohode lebo sme tam boli len chvíľku a ešte sa nikto s nikým nebavil a dávali sme pozor čo hovorí učiteľka. Horši bol pre mňa celý prvý pol rok, keď som si nevedela nájsť ani jedného kamaráta
@charlie1 ja som si nevedel zapamätať dve spolužiačky a po pol roku som sa spýtal spolužiaka že či tie dve čo sedia vpredu sú nové a odvtedy som si ich už pamätal
Pamätám si to ako včera všetci sme sa na seba prelakane pozerali spoznávali sa a bolo dobre nemáš sa čoho báť ja som mala vtedy depky celé prázdniny že aké to bude určite si nenájdem kamaráta a teraz? Našla som si tam 2 kamarátky na život a na smrť ako sa vraví čiže buď okej všetci sa toho boja a všetci sa napokon budete spolu baviť aspoň zo začiatku potom je to o inom ...
No ja som mala dva prve dni...najprv prvy na 8 rocnom gymnaziu ten bol taky neutralny a potom co som prestupila na inu skolu do kolektivu co bol dlho spolu a to bol sice stres ale bolo mi to tam celkom sympaticke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Čo sa bojíš prvého dňa na strednej?