na jednej strane sa mi to paci, je to akoby aj tebe prejavoval ten ucitel respekt, nielen JA SOM UCITEL A VY STE ZIACI A ODO MNA ZAVISI CI PREJDETE A JA VAS TU IDEM KOMANDOVAT ale proste akoby sme si boli rovnocennejsi.. ale tiez si pripadam stara
Mne to vadí... Aj majsterka v robote keď mi vykala tak mi to vadilo... Jako, pri niektorých dobre, ale šak čo to je za dobu ? Nech mi tykajú, šak nemám 30...
@vlcica1 Horšie je keď ti učiteľ vyká a potom z jedného dňa na druhý ti začne tykať. Stalo sa mi to pri jednej učiteľke. Neviem prečo, dosť ma to urazilo
Vykajú nám,ale po dohode s niektorými sme sa dohodli,že nám možu tykať predsa len nie je medzi nami taký veľký vekový rozdiel (15 r cca).Ale to vykanie mi príde ako určitý rešpekt voči nám zvykla som si
Skôr mi to vadí ako nevadí. Ale akože pri takých starších učiteľoch to beriem, ale príde mi dosť blbé, keď mi vyká nejaký 25-ročný A ešte mi to príde divné vtedy, keď tá učiteľka osloví človeka tou najväčšou zdrobneninou a zavyká mu.
neviem nemám to rád , keď už tak trochu neformálnejšie , napríklad pán kolega ale vykanie.. to fakt nemám rád. Vykájú nám hmm... mne osobne 2ja učitelia.
@indifferentgirl no a to si nepočula príhodu ako si našej písomke dala dole ponožky a vyložila si ich na stoličku a keď chodila pomedzi nás,tak si za jednou grgla a potom sa vraj tak usmiala iba na nu
Chodím na prípravku na strednú a všetci profesori nám vykajú Je to divné(a to nemajú pomaly ani tridsať), ale keby som ich stretla určite by som okamžite začala tykať(vlastne ja tykám každému skoro Mňa skôr doráža keď ma niekto osloví paní...zabíjala by som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
na jednej strane sa mi to paci, je to akoby aj tebe prejavoval ten ucitel respekt, nielen JA SOM UCITEL A VY STE ZIACI A ODO MNA ZAVISI CI PREJDETE A JA VAS TU IDEM KOMANDOVAT ale proste akoby sme si boli rovnocennejsi.. ale tiez si pripadam stara
ale neriešim to
ale jej dcéra je osudová pre polku školy, na ňu nemá
jej dcéra je teraz ako jeba alebo jeblina po mame?
mega jeblina by som povedala spolužiaci si ju pridali na FB a mala tam fotky z dovolenky aj so starou a obe v plavkách, tak to nemohli rozdýchať
ja si na to nikdy nezvyknem
a mne to osobne príde strašne smiešne aj na výške, kde mi vykajú, jedinú výnimku tvorí moja školiteľka, ktorá mi od začiatku tyká