Je tu niekto, kto píše sočku? Kamoška ma na to nahovorila a mam už len 3 dni na dokončenie.. ale neviem ako dalej? Písali ste už niečo také?
Asi mám písateľsky blok.
máš 3 dni na odovzdanie a ešte to nemáš hotové? vyser sa na to. ešte aj keby si to mala hotové tak ti min. pol dňa bude trvať dostať to do podoby ako to má byť, vytlačiť, zohnať si väzbu...ak ti chýbajú viac než 2 strany + úvod záver resumé metodika obsah etc. tak nemáš šancu
Noo ide o to o čom píšeš tú sočku.. Ja som si napr. sadla jednu sobotu k tomu a za 6 hodín som gu napísala (bez úvodu, metodiky a záveru, ale to už sú také.. ľahšie veci si myslím)
Takže ak to dopíšeš pekne krásne finálne už zajtra, dáš si to dovtedy samozrejme aj skontrolovať niekým gramaticky zdatným, tak si to v pondelok môžeš dať vytlačiť+zviazať a tralalaa, máš sočku.
Ale ak máš blok ako spomínaš, alebo proste nemáš tému čo sa dá rezko napísať, tak hold.. Môžeš to v tom prípade tak pre seba spraviť, aj to je niekedy prospešné
My sme mali povinnu a pisal som o remarqueovi. Cele som to robil dokopy 4 dni aj s citanim knihy. Bolo to take rychlocitanie skorej a mali sme to povinne. Cize uz ked som musel nieco napisat tak to islo same od seba a za 4 dni som to zbuchal zo vsetkym ako ma byt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
To nie je povinné?
Takže ak to dopíšeš pekne krásne finálne už zajtra, dáš si to dovtedy samozrejme aj skontrolovať niekým gramaticky zdatným, tak si to v pondelok môžeš dať vytlačiť+zviazať a tralalaa, máš sočku.
Ale ak máš blok ako spomínaš, alebo proste nemáš tému čo sa dá rezko napísať, tak hold.. Môžeš to v tom prípade tak pre seba spraviť, aj to je niekedy prospešné
A tiež som mala dlho blok a potom som si radikálne zmenila tému a išlo to už relatívne ľahko potom.