Takže založila som toto fórum lebo o intrákoch nič neviem. Ak ma zoberú na zdravotcícku školu v NR tak by som tam išla aj na internát. Máte niekto nejaké skúsenosti? Na čo také mám byť pripravená na život na intráku? Hocijaké info by ma velmi potesili
Tak na každom intráku to je trochu iné ja som bola chvilu na ss intraku a bolo to super a lutujem ze som stade odisla.. Naco mas byt pripravena? Asi nato ze zrazu nie si doma a si bez rodicov ale nato sa da zvyknut rychlo.. Ja som prve dni dost preplakala trochu horsie je ked ta daju na izbu s babou z ktorou si absolutne nebudes rozumiet (mne sa to nastastie nestalo) predsa len neni velmi vyhra ked budete po sebe cely cas zazerat, urazat sa a nedajboze kradnut si veci.. Inak zivot na intraku je uplne najlepsi!!! A este ked si na intraku ktory oraganizuje vselijake akcie napr. opekacky alebo party ja som mala aj najlepsiu vychovavatelku sme vkuse chodili po obchodoch a daco sme vymyslali musis mat s vychovavatelmi dobry vztah a musis respektovat pravidla a pomahat im oni sa ti potom odvdacia tym ze ta napr. nechaju dlhsie von na nasom intraku si musela byt do deviatej tak ta trebars nechaju do tej desiatej pol jedenastej ale urcite sa velmi tes
@kasta2307 dakujem pekne
Na zaciatku viem ze to bude tazke, ako vravis ze si preplakala zaciatky ktovie ako to budem zvladat ale tesim sa A je to pravda ze zalezi vsetko aj od intraku. Inak cas byt von do 9 je podla mna na strednu skolu super...pocula som uz aj o tom ze mozu byt max do 7,8 vecer
No my sme to mali tak ze do stvrtej si mohla byt hocikde nikoho to nezaujimalo ale po stvrtej musel vychos vediet kde si len si povedala idem tam alebo tam o kolkej cca prides a bolo ja som to napriklad nikdy nikomu nevravela kam idem proste som sla a vratila sa vecer ono este to je dost zle ked su zly vratnici co som ja tiez nastastie nemala napr. Ze prides o pol hodku neskor a uz ta nechcu pustit na intrak a volaju vychosa musis si ich uplatit vzdy ked pojdes do obchodu tak kup aj vratnikovi daku malickost daky keksik no to fakt uz zalezi od intraku najlepsie by bolo keby sa popytas dakoho kto je na tom tvojom intraku aby si mala presne info
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Na zaciatku viem ze to bude tazke, ako vravis ze si preplakala zaciatky ktovie ako to budem zvladat ale tesim sa A je to pravda ze zalezi vsetko aj od intraku. Inak cas byt von do 9 je podla mna na strednu skolu super...pocula som uz aj o tom ze mozu byt max do 7,8 vecer