ja som vždy mala strašné stresy a nervy niekoľko dní pred skúškou, ale fakt také, že ma to neskutočne obmedzovalo a ťažko sa mi s tým žilo a potom pár minút pred skúškou to už zo mňa všetko opadlo, asi sa už dlhšie nedalo mať taký stres a nervy.
ale inak neviem, možno skús myslieť pozitívne, že si sa učila, že to zvládneš a ak aj nie, nič také strašné sa nestane, ľudia denne umierajú, prichádzajú o blízkych a zažívajú oveľa väčšie problémy ako ten, že neurobia skúšku a musia si ju neskôr zopakovať.
viacerí máme takýto problémy, ja sa hlavne stresujem vtedy keď viem, že som sa to nenaučila poriadne a jediné čo mi pomáha na takýto druh stresu je, že si otvorím tie knihy a učím sa a učím sa. poprípade si pokecám s niekym kto má pozitívne zmýšľanie.
ja som kedysi mavala tiez taketo velke stresy a pred kazdopu skuskou som pisala ziadost o ukonecenie studia, lebo som si myslela, ze tie stresy uz viac nezvladnem a zrutim sa...ale odrazu sa nieco stalo a na skusky chodim s tym, ze to viem (i ked nie vzdy dokonale), ze to spravim, ze budem mat len tie otazky, co viem a ono to funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale inak neviem, možno skús myslieť pozitívne, že si sa učila, že to zvládneš a ak aj nie, nič také strašné sa nestane, ľudia denne umierajú, prichádzajú o blízkych a zažívajú oveľa väčšie problémy ako ten, že neurobia skúšku a musia si ju neskôr zopakovať.
Pred monitorom, dostanem infarkt
Už sa aj tak prd naučíš, treba sa dobre naladiť, ak to nedáš, tak najnovšie to môžeš aj opakovať (ak ešte nematuruješ).
Pozitívne myslenie!!!!!! Nič iné nepomôže. Kúsok flegmatizmu. Dačo sa ti hádam vybaví. A však aj slovník môžeš mať, zvládneš, neboj....
Zato občasný stres zo semestra ...