Rozbila sklo vo vytahu,rozbila sklo na dverach, hodenim mobilu som si znicila displej, bola som agresivna k ludom ktori mi robili nervy a taak..mozno sa najde viacero veci teraz si nespomeniem...
pamätám si dodnes,keď som niekedy od zúrivosti/beznádeje hodila o stenu pero,ktoré som dostala a hrozne ma to potom mrzelo.. prípadne som (ne)chceme rozbila kvetináč,sošku a pod. .. potom som hádzala už len vankúšmi .. ale našťastie ma už tieto stavy dávno nechytajú.. skôr len kričím,ale neubližujem ničomu.. a niekomu občas
Vybila som okno na dverách keď ma sestra vymkla. Trocha silno som doň búchala . Ináč keď som nahnevaná tak to schytajú vždy moje najväčšie cennosti, čo potom aj ľutujem . Ale to musím byť fakt veľmi na nervy aby som sa tak správala.
@boloabude presne tak A ničiť tú úžasnú vec, ktorú niekto musel
vymyslieť, vyrobiť, (a samozrejme kúpiť ) pod menom SAMSUNG- to by som v živote neurobila. Elektronika jej jedna z mála vecí, ktorú mávam vždy na poriadku a o oktorú sa starám ako o oko v hlave
Prečo je to pod nadpisom stres? Ja som v strese nikdy nič nerozbila, ale v návale zúrivosti alebo hnevu veľmi veľa vecí, po prípade som niekoho utĺkla.
@dandybrendy vies ked si narazala na mna tak ti to vysvetlim po mojom...asi nemas v povahovych crtach vybusnost agresivitu.citlivost..moje vlastnosti su aj preto take lebo som si prezila aj vela zleho.preto tomu ani nechapes..ale zato nemusis druhych pomenuvat psychopatmi...
@ajlunka prepáč, ale asi ťa sklamem Nečítala som si tvoj koment, ale veľa ľudí hádže mobil pri záchvate zlosti o zem. Nejdem sa s tebou hádať o tom, kto si viac prežil, ale práve skúsenosti ťa robia rozvážnejšou, to chápem veľmi dobre
čím som staršia tým som kľudnejšia. ale hádky s mojím bývalým boli také, /väčšinou sme sa hádali len kým bol pár dní v nitre v škole, takže preto cez telefón, inak sme boli kľudnučkí/ že po skončení telefonátu som treskla mobil tak o zem, o stenu, o stôl, o hocičo, že doteraz som nenašla všetky tlačítka :/
@dandybrendy dobre teda tak mi povedz kde som napisala alebo kde som vyvratila nieco take ze dobre skusenosti neovplyvnuju cloveka??..ja som len spomenula tie negativne...o hentych dobych skusenostiaach som ani ň nenapisala
@ajlunka nie, nemám k tomu čo dodať, lebo JA sa so schyzofrenickými ľuďmi nehádam, pretože sú to chorí ľudia a nebolo by to voči nim fér. Takže ťa pozdravujem a odpoveď na tvoju otázku: Tvoje odpovede.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Momentalne som velky flegmatik ze az je to nezdrave
vymyslieť, vyrobiť, (a samozrejme kúpiť ) pod menom SAMSUNG- to by som v živote neurobila. Elektronika jej jedna z mála vecí, ktorú mávam vždy na poriadku a o oktorú sa starám ako o oko v hlave