Haaa, sak nato funguje supa dupa trik Dohodnite sa kde, a dohodni sa s nou co si oblece, ze podla coho ju spoznas, chod tam, omrkni si ju odniekal, a ak bude az ozrutne spatna tak sa otoc a chod domo
Proste tam choď, stretnete sa, pokecáte, skočíte na kávu a uvidíš sám. Keď sa ti nebude páčiť, tak sa s ňou už nestretneš. Ale nezabudni, že jeden múdry človek raz povedal: " nie je dobrý ten, kto je pekný, ale je pekný ten, kto je dobrý"
Jasne ze by som isla .. teda nie s dievcatom ale sla by som.. ked uz pre nic ine tak len zo zvedavosti aaa nemas co stratit ked sa ti nebude pacit alebo sa s nou nebudes mat o com bavit tak je to len 1. stretnutie nejdes si ju predsa brat...pohodaaaaaa
mne je to jedno ja ti narovinu poviem ja som nemal cez net nai jedno stretnutie väčšinoz uznávam fyzický kontakt, ale asi by som išiel keď sa ti nebude páčiťž ale bude mať fajn nýzory tak si práve našiel supre bútlavú vŕbu
neboooj sak sa snou akoze dohodni na stretku a ked bude vyzerat hrozne teda nebude podla tvojich predstav tak sa jednoducho vyhovor ze si nestihol stretko abo jej zavolaj potom...toto vacsinou robia chalani) aleee uz ked sa dohodnete ja by som sa snou aspon poropravala sak aj jedna nova kamoska je super a ak nebude vyzerat jak zabijak ja by som to riskla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
však to je prvé stretko a žiadne rande...
čo to tak všetci beriete vážne, jak keby to neviemčo bolo..
dobra rada: jedzme ovocie, je zdravéé DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jebem wasu picu zasratu zalepenu, boha deti jebnute uz pochopte ze kazdy je iny a nie kazdy chalan je kokot