Po akom dlhom čase pomerne častého písania si s niekým(babou či chalanom,ktorá/ý by vám nebol/a ukradnutá/ý samozrejme) by ste sa s ňou/ním rozhodli stretnúť? Viem, že je to individuálne, ale zaujíma ma približný čas, kedy sa vám to zdá také prirodzené...
Aj okamžite, veď to je predsa jedno. Ako som ju stretol na nete, tak isto som ju mohol stretnúť aj v autobuse a tam by nikomu nepripadalo čudné, že sa bavím s niekým, koho dobre nepoznám.
Kto ma kedy zavola , vtedy idem, nema vyznam to natahovat.
Aj ked pre nedostatok casu tuto zasadu niekedy porusim.... nie preto, ze by som chcel, smutnym faktom ostava, ze cim viac sa stretnutie oddialuje, tym aj klesa moja ochota byt s tou osobou viac ako len znamy.
Internet.... nas v istom zmysle degraduje a sami netusime ako. Preto sa snazim drzat si od internetovych znamosti zdravy odstup, kym sa nestanu realne.
ja sa mám stretnúť s jedným, čo si s ním píšem asi možno 4 roky ... ale len tak kamarátsky, keďže je ku mne kusa starý .. uvidím či aj naživo sa budeme vedieť toľko baviť ... a inak ... aj po týždni
Po dvoch mesiacoch a drží nám to dodnes síce bola skoro polročná pauza,ale urovnalo sa to Mala som šťastie,že to bol normálny človek žiadny psychopat,ale dnes by som do takého niečoh určite už nešla Keď vidím ako sa tí ľudia dokážu pretvarovať neláka ma to Toť vše.
S niekým som sa stretol po rok a pol a s niekým aj po pár týždnoch... Ak to chcú obidvaja treba sa stretnuť ,čo najskôr poznám to z vlastnej skúsenosti. Oddialovanie je len horšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Aj ked pre nedostatok casu tuto zasadu niekedy porusim.... nie preto, ze by som chcel, smutnym faktom ostava, ze cim viac sa stretnutie oddialuje, tym aj klesa moja ochota byt s tou osobou viac ako len znamy.
Internet.... nas v istom zmysle degraduje a sami netusime ako. Preto sa snazim drzat si od internetovych znamosti zdravy odstup, kym sa nestanu realne.
tak nejako aj u mňa
s prvým som písala asi 4 alebo 5 mesiacov
s druhým 2 týždne
s tretím asi 2 mesiace
a so štvrtým tuším mesiac alebo tak nejak
ale mala som aj ľudí, s ktorými som sa chcela stretnúť okamžite, len to nikdy nezáleží len na mne