Jo , z Banankom z Mafstory aneb z petrom batthyanym , ale zrovna telefonoval takze nic z toho nebolo
potom Kuko z horkyze slize a rozhovor vyzeral asi takto ( bol som tam ja brat a sesternica , mali sme asi cca 8 rokov ) : Dobry den ! date nam autogram ? a kuko na to : Nemam pero . tak sme sa pozdravili a odisli
ja som akurat tak videla Viki Rákovú v kaviarni v Ba ked som šla okolo a raz ešte na zakladke sme boli na besede so starím spisovatelom, ale že kto to bol vám nepoviem lebo netuším, ale nejaký o kom sa aj v litike píše. ine asi ani nebolo
Cmoríka. Asi pred dvoma rokmi cestou z Donovalov sme sa zastavili v jednej reštike a Cmorík šiel spievať na Donovaly. My sme z reštiky akurát vychádzali a on vchádzal.Ty kokos by ste neverili aký je v skutočnosti špatný!
pfú, nejednú celebritu som už stretla ale posledný na koho tak vtipne spomínam, bol Janko Króner (bol už trochu pod vplyvom % a furt mi niečo rozprával )
vela ich bolo tak nahodne... vlastne skoro vzdy ked idem do BA tak niekoho stretnem už 2x Rochniaka ptm tam bol Jopo, Gašparovič, Šatan, A. Bárta, Škamlová... a ja ti už ani nevím
ale najvacsia hviezda (pre mna osobne) ma aj tak ucila (dufam,že este aj bude)
Braňa Mojseja som stretla v psychiatrickej liečebni a inak ho nežne stretávam v Baumaxe či v Hornbachu, raz aj v jednej reštike... A v Košickej Optime Rytmusa. A ešte Rikkona tiež v Košiciach, na Hlavnej.
osobne som si podával ruku a rozprával s Lukášom Latinákom,Robom Jakabom,Jurajom Kemkom,Milanom Lasicom,Bolkem Polívkem. A ruku bozkával pani Vašáryovej
Veľmi rada spomínam na svoj prvý výlet do BA....najskôr ma tam skoro zrazil Juraj Kukura na bicykli (myslím že to bolo na Hviezdoslavovom námestí), potom som videla Rytmusa pred Auparkom ( tým sa ale moc nechválim), potom pred EU Tomáša Bezdedu (nič zaujímavé, keďže tam študoval),ďalej Ďura Mokrého v Auparku - nakrúcal tam niečo v súvislosti s Let´s Dance ďalej Lukáša Latináka - zážitok na celý život D, Roba Jakaba - s ním mám aj fotku , Dana Dangla, Kemku - vlastne všetkých tých hercov z Partičky, lebo zrovna v ten deň, nakrúcali niečo pre hodinu deťom a potom samozrejme kopu športovcov čo hrali za Žilinu ako Šesták, Kuciak, Mintál....no najväčšiu radosť mám zo spoločnej foto s Forusom z Iné Kafé
Rozprávala som sa s Viktorom Horianom Jaký je super So Samom Tomečkom mám fotku a na hodoch jeden superstarista nepamätám meno bol taký júj..ale inak som v poriadku
Videla Ibiho Maigu, Andyho Krausa...hm mmntálne si dalej nepamätám. A mohla som vidieť Pamelu Anderson na dovolenke Ale nevidela som, dokelu !
Ooo, jasne ! A Petra Cmorika to som bola zrovna s frajerom a zrazu okolo niekto prešiel a on že nebol to Cmorik ? a ja že jééj, áno bol taá mierne vyvedená z miery a frajera skoro šlahlo Ptm sme ho ešte videli v cukrárni či čo to bolo keď sme precházali okolo
Úžasná téma no ja som stretla v lete Andyho Krausa v meste pri divadle, keď išiel niekam do kaviarne alebo kam nesledovala som ho, tak neviem a ptm Joža Pročka pred 10 rokmi, keď na deň detí robil nejakú akciu v mojom meste...
Prezidenta to bolo pred neviem kolkými rokmi, on pochádza z Poltára a chodi do Kokavy nad Rimavicou na FF Koliesko, tak tam a dosť často sa stretávam s Jožom Pročkom kedže je z Haliče, čo je dosť blízko a keď hrá Halič proti Kokave futbal tak vždy príde aj fotku mam s nim no a bratrancovi z druheho kolena je krsný otec Lukáš Latinák ešte s tou rosničkou Mirkou Almásy chodi sem na chatu... dúú neviem vela toho bolo jáj ešte keď sme boli na Improlige tak tam mala koncer skupina Smola a Hrušky, tak nejake podpisy mam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
potom Kuko z horkyze slize a rozhovor vyzeral asi takto ( bol som tam ja brat a sesternica , mali sme asi cca 8 rokov ) : Dobry den ! date nam autogram ? a kuko na to : Nemam pero . tak sme sa pozdravili a odisli
a momentalne si na viac nepamatam ..
a Milana Lasicu som videla v Prahe, Ondríka vídavam v Nitre, s Fredym Ayisim a jeho dcérou som súťažila v Kakae
za najmilších a najsympatickejších vyberám koleníka, malachovskú a toho... puskailera, alebo ako sa to presne píše
Takže čakám
ale nie dakych tych futbalistov nemeckych ale mena neviem, rod. Swarowskych, a jasne z H16 na private
ale najvacsia hviezda (pre mna osobne) ma aj tak ucila (dufam,že este aj bude)
v Žiline Slotu
v BA Didianu, viac si nespomínam
stretom som Landu v Eurovei
Pred cca 7 rokmi --- Joža Pročka pred prezidentským palácom tam voľačo natáčal
V auparku Alexandra Bártu a Mickovičovú
Janku Hospodárovú
Jana Hudackého
Matúša Smiženka --- Smola a Hrušky
a tak myslím, že ich bolo viac ale tak na týchto som si teraz spomenula
Videla Ibiho Maigu, Andyho Krausa...hm mmntálne si dalej nepamätám. A mohla som vidieť Pamelu Anderson na dovolenke Ale nevidela som, dokelu !