Ako vyzeralo vaše prvé stretnutie s rodičmi vášho priateľa/priateľky? Spravili ste nejaký trapas? Píšte vaše zážitky, ak sa vám udialo niečo zaujímavé. Bude to pre mňa také povzbudenie. Mňa to čaká v nedeľu a mám celkom obavy o čom sa budeme rozprávať
tak ja som bol za toho slušného, málo som hovoril, stál vzpriamene a snažil sa odpovedať trefne, inteligentne a hlavne priamo s možným miernym vtipom ... usadili ma, naložili guláš a vypytovali sa bol som rád že to netrvalo celý večer ale len nejakých 20-30 minút ... vtipné to bolo určite ale na úvod som zanechal aspon dobrý dojem ... úvod je vždy dôležitý
Nejak extra si to nepamätam, ale zrejme to bolo nieco take, ze: Toto je Natalia. Toto je moja mama..tesi ma a isli sme do jeho izby. nestihla som pri tom vyviest ziadny trapas.. potom.casom sa mi ich uz zopar podarilo, no neberiem to nijak tragicky..
nic zaujimave. bol som u nich doma, ona prisla domov z prace, povedal som dobry den, ona mne ahoj a potom sa opytala ci sme hladni a doniesla nam hore jest. ziadne zoznamovacky ako vo filmoch etc.
Môj priatel sa spoznal s mojimi rodičmi tak, že išiel so mnou domov, pretože v ten deň mi kúpil malého zajaca, klietku a všetko a proste musel ísť so mnou lebo by som to sama neodniesla no a rodičia mali teda dosť nervy na tento "darček" a strašne sa na tom smejem dodnes. Ale teraz ho majú radi a je to super
A ja s jeho rodičmi som sa nejak extra nezoznamovala , im je jedno všetko, keď som u neho tak sa pozdravíme ale nejako sa nepýtajú ako sa mám a podobne, takže sa viac menej len zdravíme .
nemám rada také tie silené zoznamovačky, že musím prísť a zoznámiť sa. a preto som rada, že som nič také nemusela absolvovať, že sedieť na gauči a odpovedať na hlúpe otázky a bláblá.
u nás to bolo také, že sme ešte spolu nechodili a spala som u nich a jeho mama dačo chcela a nabehala do izby, keď sme ešte polospali a potom sme sa párkrát videli a normálka.
on k nám prišiel, ked už sme boli pár mesiacov spolu lebo naši chceli vedieť s kým sa flákam. a prišli sme k nám akurát po víkende u @n0wica. ja ešte pomaly opitá. frájo triezvy lebo šoféroval ale kadejakí sme boli dostrihaní a iba si pamätám, že sa ho mama pýtala, že či mu môže tykať ale inak nič také. aj teraz, keď k nám chodí tak sa s našimi pozdraví, mama mu dá veľa najesť a potom sa zavrieme v izbe. vôbec netrávime čas s rodičmi a nekecáme s nimi. vzťah je o nás.
Poznal som rodičov len dvoch priateliek, to prvé stretnutie ani neviem, jej tatko pozeral telku a s jej mamou som varil, takže celkom pohoda, samozrejme otázky a podobne. Potom čo som spoznal rodičov ďalšej, to zasa jej fotrík pred telkou a jej mama so mnou vypila fľašu vína, takže celkom pohoda.
ja nevjem uš, pozname sa dlho, a jeho rodičia sa poznaju s nasimi a tak, takze tomuto sme sa vyhli.
ale mam rada jeho rodicov, nahodou, vzdy si s nimi fajn pokecam s jeho mamou si aj zavolame,posleme sms obcas., raz mi dala aj oblecenie a darceky nejake ..a s ocom vzdy len take vtipky davame...
Ja so svokrovcami som sa zoznámila úplne v pohodičke.Mamku ma straašne zlatu,par krat som jej už povedala mamka(čisty trapas ..prišla som k nim,mamka ma už čakala na dverách,pekne ma vyobjímala.. dali sme si ranajky(bolo nejakých 8 hodín ráno a kecali sme a kecali,pozerali sme fotky a zistili sme,že už je pol 11 tak sme si dali pauzu ja som isla s priatelom hore do izby a tak.. no a ujo taky flegma,mi dal pusu cauky cau a išiel preč,neviem ani kde
no a on s mojimi rodičmi..tak prvykrat sa videli niekde na parkovisku,ked ma bol odprevadit,takže take oficialne nejake,že ho privediem domov nebolo..
mala som stres,ked som sla k nim,ale dopadlo to nad moje ocakavania,teta je skvela,uplne uzasna,sadli sme si a dokažeme spolu prekecat aj hodiny, pišeme spolu na fb, no proste super
Len oni sa zoznamili s mojou matkou (stylom ze sme boli spolu v izbe, prisla matka a len som povedal "mami toto je XY")ja s ich rodicmi nie spokojnost velka
bolo to plné sileného skrývania, kedy sa všetko plánovalo tak, aby sme sa nestretli
lebo ja sa bojím! mám sklony pôsobiť zlým prvým dojmom...
až nakoniec mi to začala prísť trápne a tak sme sa stretli... a to bolo klasicky formálne a krátke.
mna rodicia velmi nemusia ... tak sa snazim tomu vzdy vyhnut ... musela som to absolvovat len raz ale uz ani neviem nic take podala som si s nimi ruku dobry ja som Baša the end dovi dopi
@alohomora fuuu to uz je dáávna historia ... sme spolu už 6 rokov .. ale: frajer ma zobral k jeho mamke, ale ona o tom nevedela. Tak sme došli, odomkli, a jeho mama vykukla v zupane spoza rohu a zhíkla: "ježišikriste" ... potom mi to vysvetlila, že to nebolo na mna, ale na to, ze sme mohli povedat ze prídeme, ze by sa upravila :-d...ale rada na to spominam
trapas som nespravila...bola som taká slušná no
skôr som sa bála, čo bude, keď sa dozvedia, že mám dieťa ....a keďže sa to dozvedeli nesprávnym spôsobom, tak to bolo chvíľu aj dosť neprijemné celé...ale teraz sme už super :happy: moc ma ľúbia, bo u nich vytrhávam burinu a hreším ich nespratného syna!
S prvym priatelom to bolo dost o nervy lebo ja som mala 17 a oni boli vo veku mojich starych rodicov a urcite cakali ze synator im dovezie domov "nejaky kvalitnejsi matros" okrem toho sme sa zoznamovali po asi 2mesiacoch vztahu, pretoze ex ma chcel vziat ako svoju partnerku na svadbu svojej sestry. Cize to bolo cudne a silene ale jeho rodicia boli strasne super a postupne ma naozaj zacali brat ako ich, jeho mamina ma uz aj predstavovala ako nevestu, davali sme si darceky, pomahali mi ked bolo treba (su obaja lekari) a mam na nich len tie najkrajsie spomienky. Jedna z veci ktore su mi uplne najviac luto je, ze uz s nimi nie som v kontakte.
No a u druheho, tam sme sa videli asi len 3-4x tusim, prvykrat na parkovisku pri Lidli ale opat to boli velmi prijemni ludia a tiez ma mali myslim si radi...vraj sa na mna jeho mamka pytala este dost casto po rozchode.
Proste si myslim ze na rodicov viem vzdy posobit fajn.
ja som chlapcovu manku zatial nevidela, ale posiela mi vzorky avivaze a ja jej kolace co napeciem xD
a naopak to bolo tak, ze ked sme boli spolu prvykrat v zivote vonku sme ich hned stretli ale som ich nepredstavovala vobec, hlavne sme boli pripiti no a potom chodil ku nam este ked sme boli kamosi takze to sa nijako neriesilo. neskor sa ma manka spytala ci nahodou nie sme frajeri, ked sme spolu nejak casto a ja ze hej a pri najblizsej navsteve ked uz teda vedela ze to je jej zat xD prisla do izby a spytala sa ci nechceme ist do welness o__O xDD
Myslim ze nikdy sa mi nic zaujimave nestalo takto, ale spomenula som si, ze raz som bola u kamosky, dosla jej mama a isla sa mi predstavit
"Ahoj, ja som Luckina mama"
"Dakujem"
...no bolo to trapne ale vdaka tomu si ma pamata
háááá ja som bola uplne nervozna z toho co som o nich pocula a mali sme ist za nimi do obchodu aby sme potom vsetci spolocne sli k nim, ja som si pripravovala neviem ake monology a oni sa mi tam ledva pozdravili.... ja som chytila uplne depky ze co sa deje.... a potom sme dosli k nim domov, zavreli sa vchodove dvere a teta ma vystiskala a zoznamila sa so mnou a taaaak, riadne pohode
druhy priprad bol asi taky, ze vtedy sme sa videli prvy krat a ja som k nm dosla na vikend, a riadne boli zlati, uplne som sa bala ale bolo to v pohodicke...
no a tretia je uplna topka, skajpovali sme spolu vecir a on sisiel na balkon zapalit, medzi tym vosiel jeho tatko a siel nieco hladat na nete, a ja som nevedela ci ma vidi ci nie, tak som sa mu prihovorila a riaadne sme si pokecali ,zlatýbol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Ale ona je fajn takže asi by som tento prístup nezovšeobecňoval.
A ja s jeho rodičmi som sa nejak extra nezoznamovala , im je jedno všetko, keď som u neho tak sa pozdravíme ale nejako sa nepýtajú ako sa mám a podobne, takže sa viac menej len zdravíme .
u nás to bolo také, že sme ešte spolu nechodili a spala som u nich a jeho mama dačo chcela a nabehala do izby, keď sme ešte polospali a potom sme sa párkrát videli a normálka.
on k nám prišiel, ked už sme boli pár mesiacov spolu lebo naši chceli vedieť s kým sa flákam. a prišli sme k nám akurát po víkende u @n0wica. ja ešte pomaly opitá. frájo triezvy lebo šoféroval ale kadejakí sme boli dostrihaní a iba si pamätám, že sa ho mama pýtala, že či mu môže tykať ale inak nič také. aj teraz, keď k nám chodí tak sa s našimi pozdraví, mama mu dá veľa najesť a potom sa zavrieme v izbe. vôbec netrávime čas s rodičmi a nekecáme s nimi. vzťah je o nás.
on mojich rodičov postupne, ale tiež to nebolo vopred plánované kedy
ale mam rada jeho rodicov, nahodou, vzdy si s nimi fajn pokecam s jeho mamou si aj zavolame,posleme sms obcas., raz mi dala aj oblecenie a darceky nejake ..a s ocom vzdy len take vtipky davame...
no a on s mojimi rodičmi..tak prvykrat sa videli niekde na parkovisku,ked ma bol odprevadit,takže take oficialne nejake,že ho privediem domov nebolo..
mala som stres,ked som sla k nim,ale dopadlo to nad moje ocakavania,teta je skvela,uplne uzasna,sadli sme si a dokažeme spolu prekecat aj hodiny, pišeme spolu na fb, no proste super
lebo ja sa bojím! mám sklony pôsobiť zlým prvým dojmom...
až nakoniec mi to začala prísť trápne a tak sme sa stretli... a to bolo klasicky formálne a krátke.
prebehlo to super ziadna spovednica sa nekonala
ale nakoniec vobec nebol dovod
skôr som sa bála, čo bude, keď sa dozvedia, že mám dieťa ....a keďže sa to dozvedeli nesprávnym spôsobom, tak to bolo chvíľu aj dosť neprijemné celé...ale teraz sme už super :happy: moc ma ľúbia, bo u nich vytrhávam burinu a hreším ich nespratného syna!
No a u druheho, tam sme sa videli asi len 3-4x tusim, prvykrat na parkovisku pri Lidli ale opat to boli velmi prijemni ludia a tiez ma mali myslim si radi...vraj sa na mna jeho mamka pytala este dost casto po rozchode.
Proste si myslim ze na rodicov viem vzdy posobit fajn.
a naopak to bolo tak, ze ked sme boli spolu prvykrat v zivote vonku sme ich hned stretli ale som ich nepredstavovala vobec, hlavne sme boli pripiti no a potom chodil ku nam este ked sme boli kamosi takze to sa nijako neriesilo. neskor sa ma manka spytala ci nahodou nie sme frajeri, ked sme spolu nejak casto a ja ze hej a pri najblizsej navsteve ked uz teda vedela ze to je jej zat xD prisla do izby a spytala sa ci nechceme ist do welness o__O xDD
"Ahoj, ja som Luckina mama"
"Dakujem"
...no bolo to trapne ale vdaka tomu si ma pamata
druhy priprad bol asi taky, ze vtedy sme sa videli prvy krat a ja som k nm dosla na vikend, a riadne boli zlati, uplne som sa bala ale bolo to v pohodicke...
no a tretia je uplna topka, skajpovali sme spolu vecir a on sisiel na balkon zapalit, medzi tym vosiel jeho tatko a siel nieco hladat na nete, a ja som nevedela ci ma vidi ci nie, tak som sa mu prihovorila a riaadne sme si pokecali ,zlatýbol