"a je to sranda" práve moje pocity nevystihuje, ale bola to možnosť najbližšie realite...
A jedno také stretko prinieslo kamarátke snúbenca a tým sa budem ešte dlho chváliť
ano mnohokrat xD nasla som si tak celu radu kamaratov //niekolko z nich uz po rokoch titulujem zasluzene priatelia// ... zalubila som sa cez net ... prezila neskutocne scenare .. ak ma clovek odvahu, podobne stretnutia okorenia vsednost
zase nanič možnosti...raz som sa stretla s terajšou velmi dobrou kamarátkou,asi pred dvoma rokmi sme si začali na pokeci písať...ak by som spoznala ešte niekoho velmi sympatického,tak by som sa tiež chcela stretnúť
no ked som bola este mlada a naivna, tak tych stretiek bolo dost vela a vsetky dopadli povacsine super..teraz sa uz do takychto veci velmi nehrniem, ale ak si s niekym pisem a chceme to posunut do roviny realnej, tak nemam problem sa stretnut, je to vzruso
a ráta sa aj to ked sme sa náhodou stretli ? som akurát v pondelok stretla u doktorky chlana s ktorým si píšem asi pol roka iba tak sedel a bolo pri nom volne miesto ale ja som nevedela že je to on a ja že môžem si sadnúť ..on taký to si ty z chatu ja som bola taká prekvapená potom sme kecali asi hodinu
nic co by sa mi hodilo tu nei je..ale tak stretla som sa..a v pohode eh boal haluz... od vtedy smesa uz par krat stretli ted asom ho videla ked osm bola v trnave raz dokonca som ho videla ked sme sli na dovolenku a na dialnici sme stretli jeho auto ...ale tak vacsinou to byva naopak stretnem dakoho apotom uz iba kecame..a ked sa podari stretneme sa este ja viac krat...ale tak to sa malo kedy podari
@finwaell Mne tá odpoveď pripadala taká "je sranda sa s niekým stretnúť" nie že "stretli sme sa a zabavili sme sa" A navyše som už absolvovala aj stretká ktoré neboli vyslovene o srande A neurážaj sa
jo postretala...a tak nejako vdaka tomu som dnes aj vydata:p nie ze by som konkretne jeho stretla cez net ale vdaka netu som stretla ludi, ktori ma dovliekli niekam kde bol aj on
ja som sa stretol asi s 2-3 ludmi...a viem, ze 2 stretnutia boli take, ze som mal chut po 10 minutach utekat prec....no a to 3 . stretnutie bolo velmi super....podotykam...bolo....
stretla som sa raz, bolo to super potom sme sa stretli ešte, a keby sme nebývali ďaleko, stretávame sa. (dúfam, JK ) a na druhé rande sa chystám cez víkend, spím tam, a viem, že to bude super
jasne ze som sa stretla..... dakedy to dopadlo uplne nanic.. ale potom raz som si nasla takecho jedneho.. a teraz sme super kamosi.. tak vobec to nelutujem no.. a je to aj srandaa
vela vela ludi
prakticky 50% ludi co poznam v blave, poznam po nete
nemam s tym nejaky problem, bavi ma to dokonca.
nerad "stracam" cas po nete s ludmi pri ktorych vidim potencial priatelstva
nazivo je to ovela, ovela lepsie
ja by som to urcite nikdy nespravila ale jedna moja kamoska...mardzi93 sa stretla z jednym chalanom aj cez moje varovania.nepocuvala ma..a hovori ze sa jej nic nestaloa ale ma dozivotnu traumu verte mi!ona si vymysla!
co ja viem, nikdy som nemal s tym problem, kamos si tak nasiel holku dokonca...a neviem, podla mna to zalezi na tom, ci sa stretnete s kamaratom z azetu, boomu a podobnych veci, alebo napriklad odtialto
co ja viem, byt sa uchylov...pripadam vam ako uchyl?? a stretol by som sa keby niekto chcel, ja sa uchylnych holiek nebojim
radsej NIE..vsetkym ide iba o SEX!!!......aj ked urcite su vynimky a nevylucujem ani to ze ti co chodia po ulici a vyzeraju normalne to nemusia chciet ale s principu a bezpecnosti sa nestretavam s nikym z netu!!
JA som sa mala stretnut s jednym chalanom asi na jar...potom sme an to zabudli a uz nepisali spolu...ale kamoska si s nim zacala pisat w decembri tak sme isli tri holky na stretko s chalanom...bawili sme basket...rozprawali sa ale ptm ako sme isli domow tak sme sa rozdelili...ja s kamoskou som isla domow a on tu tretiu odprewadzal domow a skoro sa s nou polizal...ale on to ze wraj nechcel bo sa rozisiel s holkou a mal depku...ja som mu to odpustila ale on dajak uz so mnou nepise..taze ho mam w pixi
@benci neklam ... VACSINE na tych stretkach ide o sex , muhaha xD Tvoja naivita je skoro taka dojemna ako to, ze Marosko nas prezradil xD ... ja suhlasim @66 ... ze na nete su sami uchylaci xD preto sa s vami stretnem nie? xDDDD
s dvomi viac krat..jedno dopadlo dobre aj druhe len po case to dopadlo zle asi tak
a s niekym sa stretnem 28feb,s niekym v lete a s niekym este to uvidim kedy ale to sa tesim jak male decko a este niekoho poznam z birdzu z videnia,len nevie kto som
ja sm tiež stretla cez net polovicu mojej rodinky no najprv dadyho .. to bol teda azžitok potom aj dedouša som stretla a pootm ešte veľa lidi, ktorý sú s nami enjako prepojení no Ale.. suhlasim VŠETKYM IDE LEN O SEX a aj o ine veci.. ale ano, u našu stranočku milujem aj pre ludí, ktorých som stretla tými nehoráznymi stretkami "s ludmi cez net"
hej a padol na zadok squelá vec ! dokonca s jednou squelou kamarátkou od veci na bratislavskej železničnej stanici v živote sme sa nevideli len po nete kecali asi 8 mesiacov bo ona bola stále mimo SR a zrazu len tak
môže to byť fajn...niekoho stretnúť...tak že sme sa nedohodli sa mi to už podarilo...v meste a takk..ale naschvááál..ešte nie...a zatiaľ sa ani nechstám..nikdy neviem čo sa z toho môže vykľuť
stretla som veeeela ludi po nete, veeeela z nich su moji super kamarati.. dokonca som si na nete nasla aj chalanov.. zatial mam jedine stretko co nedopadlo presne podla predstav, co uz, chlapec bol prilis tichy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
A jedno také stretko prinieslo kamarátke snúbenca a tým sa budem ešte dlho chváliť
Rád spoznávam zaujímavých ľudí takže mi to nerobí problém
Ja som chcela to mááť takto tak to aj máám!!
To by bolo dosť triapne
a neplanovane som stretla kopec ludi..
prakticky 50% ludi co poznam v blave, poznam po nete
nemam s tym nejaky problem, bavi ma to dokonca.
nerad "stracam" cas po nete s ludmi pri ktorych vidim potencial priatelstva
nazivo je to ovela, ovela lepsie
co ja viem, byt sa uchylov...pripadam vam ako uchyl?? a stretol by som sa keby niekto chcel, ja sa uchylnych holiek nebojim
Možno ešte do budúca jedno stretko by až tak neuškodilo
Ale samozrejme že áno...ale išlo o priatelské stretká, napr. aj zajtra jedno bude o ktoré sa strašne teším. Ale to sa stými ludmi už dlho poznám
Ale nestretávam sa z ludmi napr. z pokecu alebo tak. Iba z takej spešl stránky
a s niekym sa stretnem 28feb,s niekym v lete a s niekym este to uvidim kedy ale to sa tesim jak male decko a este niekoho poznam z birdzu z videnia,len nevie kto som
taku moznost tam nemaas !