Zbavili ste sa už niekto strií? Buď na zadku alebo na stehnách, prsiach a tak podobne. Ak áno tak by som bola rada za vaše typy ako sa ich zbaviť. Ďakujem za odpovede.
@lawey ja už som sa kvôli tomu prestala trápiť,ale predchádzam novým. No som moc vyrástla jedno leto :/ .. ale chalani to majú najmä na chrbte teda.. dokonca niektorí na bicepsoch..
ja mam hrozne na zadku.. vela som schudla.. aj na stehnách mam. ale neviem nezbavila som sa ich =O asi skusim volake triky aj ja.. no myslim že natrvalo sa ich nedá zbaviť asi .
Veľmi veľa ľudí ma strie čiže sa s nimi nemusíš trápiť
ja som dakedy mala neskutočne nechutné strie na nohách lebo som príliš vyrástla no našťastie ich je teraz len veľmi málo vidieť(keď ich nenatieram ihneď mi nabehnú ;ú
Mne sa podarilo zbaviť menších strií, som šla do lekárne kvôli tomu a tam mi dali olej elastiq (je to pre tehotné ale nevadí ) nech si to tým natieram a tých malých som sa úplne zbavila, ja som to riešila chvalabohu hneď ako som si všimla, že sa mi tie potvorky tvoria
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
mal by pomáhať krém, ževraj striedanie teplej a studenej vody v sprche(nemám otestované) a nejaký vitamín tuším E
len laserom!
ja som dakedy mala neskutočne nechutné strie na nohách lebo som príliš vyrástla no našťastie ich je teraz len veľmi málo vidieť(keď ich nenatieram ihneď mi nabehnú ;ú
A používam taký olej od Eucerinu XD