ja som mala až do 15tky vždy kus dlhé, dĺžka sa vždy pohybovala medzi polkou chrbta a zadkom (keď som bola menšia, boli dlhšie), potom som to kus cvakla a zas rastú
so mnou mama chodievala k holičovi lebo ja som chcela byť chlapček, bola som do 6 rokov na ježka... a potom už len rástli... okolo mňa sa hriik ani nemihol :
@denca91 Pri zlom sa mi drahá mať vyhrážala, že pôjdem nakrátko. Asi v siedmej triede som zhodnotila, že dve trojky sú zlé, zobrala som sa sama od seba ku kaderníčke a išla nakrátko. Mama bol zdesená - neviem, či viac za to vysvedčenie, alebo za moju poslušnosť .
ja som mala vzdy kratke teda aspon to tych 13 ... take uplne hnusny strih, mne vzdy pripominal harryho pottera -.- a najviac som neznasala ked mi nejake starsie tety hovorili "aky pekny chlapcek" :/ :/
mňa síce nestrihali na hríbika, ale segru áno a strašne robila scény kvôli tomu mne vždy nechávali narásť dlhé vlasy a tak som si z rebélie asi v štvrtej triede "skrátila" vlasy vlastnoručne asi o desať cenťákov a keďže mi ani to nestačilo o pár mesiacov som si sama aj ofinu ostrihala, ktorá ale samozrejme vyzerala strašne a potom som si nadávala až kým mi to nedorástlo
stále na krátko ma strihali, lebo mojej mame sa nechcelo ma česať do škôlky (ach)... raz som videla dievčatko, čo malo zvláštne ostrihané vlasy, začali ako na hubku, ale šli na postupku a mala ich po plecia... no nepovedala som, že chcem ísť na hubku? vyzerala som ako debil
mala som vlasy pod zadok... . ročníku na zš sa mi začali strašne točiť... tak ma museli podstrihnúť a len raz v živote som mala vlasy po plecia... inak stále dlhé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
potom asi ako 10 ročná som mala vlasy asi tak po zadok
( a strihala ma maminina kamarátka ked už
už v troch rokoch som ich mala do tretiny chrbta
skor som bol na samorosta 3-5cm a mi to barsjak stalo
V predškolskom veku hríbov
vždy som strašne plakala, nepáčilo sa mi to, a vyzerala som ako chlapec..
a potom do 2.ročníka na strednej vyholená hlava
... a kazde rano cesanie.
som ten čo stojí
Potom takto (letná verzia) :
Alebo takto (zimná verzia) :