ale k téme- ja si chcem dať odstrihnúť polovicu vrchných vlasov, aby som tie vlasy trochu odľahčila.. postupku nechcem, pretože sa mi z toho zle krútia vlasy a ťažko sa o to stará, ofinu mi zasa kaderníčka nechce odstrihnúť, a navyše už teraz vidím, ako sa so mnou bude pol hodinu hádať, keď jej poviem, že už nechcem vlasy dorovna
prečo sa na Birdzi musí vždy nájsť nejaký "pseudo vtipálek", ktorý tu hodí maximálne odveci obrázok s tým, že si mysli aký je veľmi vtipný? To je teraz hrozne cool?
Skús si dať ofinu..buď na cestičku, alebo zatrihnutú rovno. Vlasy si spostupniť, alebo ich skús oživiť farbou napr. ombré... zmena, čo vyzerá prirodzene
@micenzo@sturmer chlapci vy ale srsite originalitou. A velkym srdieckom tiez, kedze zelate smrt niekomu, kto sa s vami pohadal na internete vasi rodicia musia byt na takych dementov hrdi
@transplantovana ty sa ozývaj koho si nazvala kokotkom? tuším mňa a to som nepísal ani nič na teba, iba som reagoval na status o tom, akú vizitku si zase spravili Slováci v zahraničí a tie tvoje paranoje o holých hlavách a hajlovačkách pod vlajkami, melónových brigádach, to bolo čo? mala by si si ten príspevok ešte raz omrknúť a potom zhodnotiť.
P.S: venoval som ti jednu kresbu mojej izby, pravdepodobne je to skôr tvojimi očami a fotku so snehuliakom!
zlatunkí ste, fakt @sturmer ja som zhodnotila, a nič to nemení na tom, že si mi povedal, nech skapem a tvoj cecek @micenzo to po tebe hneď opakuje, pretože nevie pochopiť, že z postihnutých sa sranda nerobí. tak sa nehrajte na dotknuté citlivky prosím vás
a navyše, milý sturmerko, ja som ti napísala, čo si o vás myslím, presne tak isto, ako si ti napísal ty pod ten status mojej kamarátke. tak nechápem, prečo ty môžeš a ja nie. to je asi tá sloboda slova, ktorú tak veľmi potrebuješ
micenzo si robí srandu z postihnutých, ty ho v tom podporuješ, a navyše želáte luďom smrť. ste milí, zlatí zajačikovia, tak vás beriem, a tak to ostane
@waagbistritz69 radsej sa idz pretlacat so zenskymi,cvic aby ta nedali dole a veci do ktorych ta nic neries..btw ta zena je z clanku najpodivnejsich ludi zachytenych na policajnej stanici
@sturmer kokotkom som ťa nazvala preto, lebo si splietal niečo o vizitke slovákov v zahraničí, nazval si mojich kamarátov cigánmi, a urazil si ich tak. takže za to si zaslúžiš.
nie, ceckom budem nazývať tvojho posluhovača, keďže tá malá má určite viac rozumu než vy dvaja dohromady. minimálne vie, že sa ľuďom nehovorí, aby skapali.
len sa ukazuj, hovoriť žene aby skapala, o dieťati sa vyjadrovať povýšene len preto, že je čierne, a iných ľudí odhadzovať do jedného vreca so spodinou, keď o nich vôbec nič nevieš. hold, od ľudí tvojho rázu sa nič iné ani nikdy nedalo čakať, neprekvapuješ, s týmto som sa stretla miliókrát a poviem ti, šanca že dostaneš rozum, je minimálna. dementom do konca života, škoda
@transplantovana Aha, takze kradnut v zahranici a aj doma je super! Tak s tym zacnem aj ja! A ludi do jedneho vreca so spodinou hadzes aj ty. PS nezer.
Nebola si 2 mesiace v inkubatore? Vyzeras na to. Zvlast tvoje sracky o tolerancii, ked sama noe si tolerantna. Naxvala si na kktom len preto, lebo ludi, ktori robia picoviny v zahranicii, som prirovnal k Ciganom. Chod byvat na Haiti.
@tunidlo no aľe ten niekto si na to jak tak dumá za krista nevie spomenúť, ak aj hej tak asi to veru nebolo pár týdňov dozadu yo momma so cheap, even the jews call her jewish (ach)
Ale ja by som mal byť ticho, lebo keď som mal asi 11, tak ma pretlačila spolužiačka, takže nech teraz aj perpetuum mobile vymyslím, aj tak navždy ostanem niktošom.
@ šturmer "a woman brought you into this world, so you have no right to disrespect one" (tupac)
lebo kto vie tak vie že hintaký pseudohumor nemusím a má to podobnú relevanciu k téme ako rozoberanie toho čo tu rozoberáte vy dvaja, o tom hovorí aj tunidlo na kerého som tým reagoval ale zožeň si flek vytrhávača z kontextu na plný úvazok, ide ti to
@sturmer ty si také chúďa nevytrtkané, až je to moc lebo ty si krásnučký, mekučký a ženy sa na teba lepia jak na med, že? ženy milujú chlapov so správaním štamgastov z Ponorky nemáš lepšie argumenty už? ale no táááák
@waagbistritz69 o tom, kto zvykne písať mimo tému, by sme mohli napísať sloh. Myslím si, že tvoj by bol o dosť dlhší. Hovno si pamätáš, ale je to podložené. Dohovoril som.
@sturmer to sa mi teraz vyhrážaš akože alebo ako to mám pochopiť?
lebo ak hej, tak potom máš seriózny problém sám so sebou, chlapče. vyhrážať sa ľuďom na internete.. to je také sturmerovské
ale tak mi napadá, že som si istá, že ty by si mi to do ksichtu kludne povedal a bol by si na seba hrdý. ja by som ti, moj pekný, zasmiala do ksichtu a hodila ťa za hlavu. si myslíš, že keď mi budeš vypisovať, že som škaredá, to so mnou zamáva? ja nemám 13 rokov
@transplantovana minule to bola melónová brigáda, hajlovačky pod vlajkami a dneska je to vyhrážanie sa? Do tvojho ksichtu by som akurát tak napľul. Idem si prečítať našu celú hádku a aj tak zistím, že si začala ty.
@admin nie ze by som ti chcel kecat do "roboty" ale isti ludia z tejto diskusie by uz mali dostat BAN , pravidla zrejme neporusuju ale robia hanbu Homo sapiens
@sturmer vieš, o žiadnom hajlovaní som nehovorila, odvolala som sa na text z jednej pesničky, kde si ľudia honia egá schovaní za štátnou vlajkou.
to za prvé. za druhé mi zaželáš smrť (čo tvoj cecek veselo preberie), a potom mi napíšeš, že ak raz budem mať príležitosť ti niečo povedať do ksichtu, tak to bude prvý a posledný krát. za tretie, proste furt musíš rýpať do mňa za jednu hádku pod statusom, kde si urazil mojich kamarátov. za štvrté si uvedom, že si mi úplne celý ukradnutý a svojím správaním len dokazuješ to, že máš v hlave dosť veľkú sociálnu priepasť, pretože ma neustále urážaš. Ja si z teba celý čas robím srandu, ty ma nazývaš postihnutou, želáš mi smrť, chceš ma opluť a neviem čo ešte (prvý a posledný krát) , a ja ti poviem, že máš kamošov z melónovej brigády.. get a life, vole, a začni riešiť normálne problémy a mňa nechaj na pokoji, hulvát akýsi.
@transplantovana napísala si mi toho viac, ale nevadí a čo si mám pomyslieť o človeku, ktorý dačo ukradne? ty si robíš srandu? Vulgarizmy sú teda fakt sranda hulváti sú najskôr v Anglicku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
najkrajšie na dlhých vlasoch vynikne postupka, ak sa ich nechceš vzdaťtak nič iné ti ako zmena ani nesotáva
ale zas, pri istej dĺžke máš na výber dosť veĺa účesov, ktorými budeš mať zmenu a neprídeš pri tom o vlasy
(len keby človek nebol taký lenivý, ako ja
Skús si dať ofinu..buď na cestičku, alebo zatrihnutú rovno. Vlasy si spostupniť, alebo ich skús oživiť farbou napr. ombré... zmena, čo vyzerá prirodzene
@1nezavislebongo Daj si ofinku
p.s. prvych pat pismen v nicku ta dokonale vystihuje
keď mi o pár rokov dorastú vlasy, tiež si ju dám!
ani raz som na teba nereagoval ale ajtak si do mna rypala (na INTERNETE jachachacha to je pobavenicko co?) tak o com tocis?
ani smrt som ti neprial JA
a dementa mas kazdu chvilu medzi nohami
P.S: venoval som ti jednu kresbu mojej izby, pravdepodobne je to skôr tvojimi očami a fotku so snehuliakom!
a navyše, milý sturmerko, ja som ti napísala, čo si o vás myslím, presne tak isto, ako si ti napísal ty pod ten status mojej kamarátke. tak nechápem, prečo ty môžeš a ja nie. to je asi tá sloboda slova, ktorú tak veľmi potrebuješ
micenzo si robí srandu z postihnutých, ty ho v tom podporuješ, a navyše želáte luďom smrť. ste milí, zlatí zajačikovia, tak vás beriem, a tak to ostane
jedine ze si to fakt ty ta postihnuta,tak to potom sedi
@waagbistritz69 ty sa za to nehanbíš? že ťa v pretláčaní dala ženská?
nie, ceckom budem nazývať tvojho posluhovača, keďže tá malá má určite viac rozumu než vy dvaja dohromady. minimálne vie, že sa ľuďom nehovorí, aby skapali.
len sa ukazuj, hovoriť žene aby skapala, o dieťati sa vyjadrovať povýšene len preto, že je čierne, a iných ľudí odhadzovať do jedného vreca so spodinou, keď o nich vôbec nič nevieš. hold, od ľudí tvojho rázu sa nič iné ani nikdy nedalo čakať, neprekvapuješ, s týmto som sa stretla miliókrát a poviem ti, šanca že dostaneš rozum, je minimálna. dementom do konca života, škoda
Niekoho pretlačila žena, na to sa pri debate o srande z postihuných nesmie zabudnúť.
... Yo momma´s so fat ...
Dokonca.
Ale ja by som mal byť ticho, lebo keď som mal asi 11, tak ma pretlačila spolužiačka, takže nech teraz aj perpetuum mobile vymyslím, aj tak navždy ostanem niktošom.
lebo kto vie tak vie že hintaký pseudohumor nemusím a má to podobnú relevanciu k téme ako rozoberanie toho čo tu rozoberáte vy dvaja, o tom hovorí aj tunidlo na kerého som tým reagoval ale zožeň si flek vytrhávača z kontextu na plný úvazok, ide ti to
lebo ak hej, tak potom máš seriózny problém sám so sebou, chlapče. vyhrážať sa ľuďom na internete.. to je také sturmerovské
ale tak mi napadá, že som si istá, že ty by si mi to do ksichtu kludne povedal a bol by si na seba hrdý. ja by som ti, moj pekný, zasmiala do ksichtu a hodila ťa za hlavu. si myslíš, že keď mi budeš vypisovať, že som škaredá, to so mnou zamáva? ja nemám 13 rokov
to za prvé. za druhé mi zaželáš smrť (čo tvoj cecek veselo preberie), a potom mi napíšeš, že ak raz budem mať príležitosť ti niečo povedať do ksichtu, tak to bude prvý a posledný krát. za tretie, proste furt musíš rýpať do mňa za jednu hádku pod statusom, kde si urazil mojich kamarátov. za štvrté si uvedom, že si mi úplne celý ukradnutý a svojím správaním len dokazuješ to, že máš v hlave dosť veľkú sociálnu priepasť, pretože ma neustále urážaš. Ja si z teba celý čas robím srandu, ty ma nazývaš postihnutou, želáš mi smrť, chceš ma opluť a neviem čo ešte (prvý a posledný krát) , a ja ti poviem, že máš kamošov z melónovej brigády.. get a life, vole, a začni riešiť normálne problémy a mňa nechaj na pokoji, hulvát akýsi.