Ako často sa chodíte strihať? Chodíte ku kaderníčke (ak hej koľko peňazí u nej zvyknete nechať) ,alebo sa dávate strihať doma ? Staráte sa o svoj účes alebo tak ako ráno vstanete tak aj vyrazíte do ulíc ? Poprípade môžte hodiť foto aký účes momentálne pre
tento rok som bola už asi trikrát, dosť peňazí som tam nechala, nechávam si strihať všelijaké mikáda, ale už od toho upúšťam a zasa sa psychicky pripravujem na dredy
strihám sa raz za mesiac asi ... 1. strihanie je u kaderníčky (chodím stále k tej istej) po príchode domov vždy opravujem jej nedokonalú prácu 2. strihanie po mesiaci je moje dostrihávanie už dorasteného aby som knej zase nemusel chodiť lebo potom má tendenciu strihať ešte kratšie ... no a pokial si každé ráno nopláchnem vodou vlasy tak sa nedajú tvarovať a nie som schopný ísť medzi ľudí ... zaberá to asi 5-7 minút hh občas viac
nikdy sa nezaťažujem špeciálnou úpravou vlasov, schytím strojček, skosím sa na 3mm a pokoj... potom to znova opakujem, keď sú dlhšie a chce sa mi ich strihať
striham sa sama a naposledy to bolo myslim v oktobri, teraz si vlasy nechavam dorast... no a co sa tyka ucesov, zalezi, co mam na hlave, bud to necham tak, alebo vymyslim nieco na skrotenie ofiny - bud ju len jednoducho vypnem kdesi hore, alebo ju zatocim, zapletiem... a ked maju vlasy divne tvary ich dam do copu alebo drdolu... ked sa mi chce vlasy natacam a zehlim, ale to sa mi chce malokedy...
chodím ku kaderníčke, ale nie nejako často.. naposledy som bola v marci a teraz by už tiež bolo treba ísť, takže tak asi 2x do roka
a ofinu si skracujem sama, keďže to treba pomaly každé 2 týždne
výraznejšie zmeny nemám vo zvyku, ale ak, tak idem ku kaderníkovi naposledy som bola pred vyše rokom... a také, že končeky si priebežne strihám sama, cca raz mesačne
každé ráno si vlasy musím dokonale rozčesať a väčšinou je nosím v cope
Ked som menila ucesy, bola som u jednej mega kadernicky, ale udrzba u nej bola na moj vkus prilis draha, kedze by som potrebovala strihat kazdy mesiac.. Skusala som inych kadernikov, dojebali ma ukrutne, potom som sa zacala strihat sama a od noveho roka som zrusila fancy strihy a nechavam si dlhe rovne vlasy, len si obcas ukrojim z ofiny poriadny kus, nech sa o to chvilu nemusim starat.
Ale viem dost slusne strihat vselijake kratke akoze panske ucesy myslim
1-2x za rok sa nechavam stihat kadernickou ..a vzdy potom dusevne placem, ze pridem o milion centimetrov vlasov ..ale je to moja chyba, ze svoje vlasy tak zanedbavam
Kedysi som chodieval ku kaderníčke tak raz za pol roka možno niekedy aj raz za 8 mesiacov dajme tomu.. lenže potom som nastúpil na strednú a už ma nebavilo každé ráno vstať ešte skôr a umyť vlasy a potom ich ešte sušiť a upravovať..
Od vtedy si furt nechám narásť vlasy do určitej dĺžky a keď už vyzerajú blbo tak si sám doma oholím celu hlavu a zase si nechávam narásť vlasy a tak dookola
ja som chodievala ako kedy asi tak 1-2x do roka lebo raz som si nechávala vlasy dorásť, potom som sa zase dala po plecia a tak dookola iba končeky som si občas aj sama oškubala potom ma už aj kamarátky ostrihali a zase minulý mesiac som bola u kaderníčky, ale zase som sa potom aj tak ostrihala sama a myslím, že to už budem tak riešiť - je to zadarmo a páči sa mi to, tak čo? inak moja ranná úprava vlasov spočíva len v rozčesaní, prípadne si na ne streknem trocha laku, aby mi nelizli moc do očí
v minulosti som raz mala zlú skúsenosť s kaderníčkou, preto sa už strihám radšej sama. a na intrákoch som bežne zvykla aj spolubývajúce, prípadne sestru, sesternicu..
ku kaderníčke tak 2x za rok len podstrihnúť a aj to mám známu takže bez bločka za pár šupiek
a vlasy si žehlím raz za čas, inak ráno veľmi nerobím s nimi nič časovo náročné, max. urobím vrkoč
U kaderníčky som nebola vyše 2-3 rokov vlasy si strihám podľa nálady raz to chce zmenu a zošmiknem to celé potom rok nechávam rásť znova celé zošmiknem, farby taktiež keď neni nálada capnem hnedú a pol roka žijem z nudou na hlave a keď to chce zmenu farbím každú chvílu, ranná úprava: ak mám čas a chuť natáčam, tupírujem, lakujem až dokým nevyzerajú eňo ňuňo inokedy dám do gumičky a nech vyzerám aj ako strašidlo
mňa strihávala teta, a vždy ma ostrihala tak ako som chcela
U kaaderníčky som bola len keď bola teta mesiac preč a potom bola chorá, no a kaderníčka mi to maximálne dojebala, ja som jej povedala že jej ukážem aj obrázok, ona že netreba, že ona vie ako to chcem, no prd makový...
A platila som jej za to 10€
No a ja keď si umyjem vlasy, tak si ich vysuším, a keď sú skoro uplne suche, tak si ich zapletiem do vrkoča, ráno rozpletiem, a mám pekné vlnkavé vlasy a nečešem sa až kým si ich znovu neumyjem
Ale väčšinou ich nosím v cope, alebo s vypnutou ofinou
Natáčam ich minimálne, lebo sú mega husté a dlhé, takže kým si natočím celé vlasy, tak jedna strana aj splasne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
za pív napr.
a vlasy nechávam, nech si idú a stoja ako sa im chce zväčša.
voľnosť nadovšetko!
:happy:
a ofinu si skracujem sama, keďže to treba pomaly každé 2 týždne
každé ráno si vlasy musím dokonale rozčesať a väčšinou je nosím v cope
a zo zásady nežehlím
Ale viem dost slusne strihat vselijake kratke akoze panske ucesy myslim
Od vtedy si furt nechám narásť vlasy do určitej dĺžky a keď už vyzerajú blbo tak si sám doma oholím celu hlavu a zase si nechávam narásť vlasy a tak dookola
a vlasy si žehlím raz za čas, inak ráno veľmi nerobím s nimi nič časovo náročné, max. urobím vrkoč
U kaaderníčky som bola len keď bola teta mesiac preč a potom bola chorá, no a kaderníčka mi to maximálne dojebala, ja som jej povedala že jej ukážem aj obrázok, ona že netreba, že ona vie ako to chcem, no prd makový...
A platila som jej za to 10€
No a ja keď si umyjem vlasy, tak si ich vysuším, a keď sú skoro uplne suche, tak si ich zapletiem do vrkoča, ráno rozpletiem, a mám pekné vlnkavé vlasy a nečešem sa až kým si ich znovu neumyjem
Ale väčšinou ich nosím v cope, alebo s vypnutou ofinou
Natáčam ich minimálne, lebo sú mega husté a dlhé, takže kým si natočím celé vlasy, tak jedna strana aj splasne