@h8u fakt strasne nerad nadavam bezdovodne ludom na nete, ale nad tebou sa mi normalne pozastavuje myslenie uz asi pol roka, sorry dievca, ale ty si podla mna strasne obmedzena
@panpeterpan o__O a na to si ako prišiel, že si myslím niečo iné než ty? obmedzený si akurát tak ty podľa mňa, s tým ako si myslíš že si najsuperinteligentný a nad teba neni, teda min. tak pôsobíš. Proste ako forever alone internetový lúzer, ale to sa mi možno len zdá.
inak ja by som sa ani nebranila tomu, ale myslim si ze by som vyzerala pri tom strasne idiotsky, nakolko uplne nenavidim svoju postavu a neviem sa ani hybat/vlnit, cize..
ak by som chcel po priatelke aby sa vyzliekla tak nech sa normálne vyzleče/spravím to sám, načo sa bude vyzliekať hodinu s nejakými priblblými a šmiesnymi tanečkami a pohybmi
úplný súhlas s @mojsvet - prinajhoršom sa obaja dobre pobavíte... ale pokiaľ máš pocit, že si pohybové nemehlo, alebo nechceš riskovať, že sa budeš cítiť trápne, tak uber z tančekov a pridaj viac telesného kontaktu... Ak ho budeš dráždiť (hlavne ak máte putá), ver mi, že posledná vec, na ktorú bude myslieť je to, či to robíš ako profík, alebo nie
dnes som akurat nad tym rozmyšlala, lebo som našla jednu pesničku, na ktoru sa mi to hodilo..a myslim, že s amu to bude pačiť, lebo sa mu pačim ja,, aj ked bohvieako netancujem, resp. na verejnosti netancujem vobec, no ale tak nemyslim si že to bude vyzerať smiešne..
No á ja to milujem. Pretože podľa mňa nie je nad pohľad v chlapových očiach, keď za ním dojdeš v korzete a podväzkoch, opätkoch a nahodíš sebavedomý výraz z ktorého on môže akurát slintať. Nikdy som asi ešte nezažila tak svelý pocit, a ten jeho pohľad ako za mnou slintal nikdy nezabudnem. Takže som za všetkými desiatimi!!!
Nie, nechcel. Je to asi tak vzrušujúce, ako rozbaľovanie balíka, ktorého obsah vopred poznám... a navyše ak to nerobíš (polo)profesionálne, tak to bude aj tak vyzerať smiešne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
-nie
Čo by mala na sebe mi je šum a fuk a hudobná kulisa takisto.
Ale na Alannah Myles-Black Velvet mi to zapadá najviac.
a nie, nemyslím si, že za akýchkoľvek okolností by som bola schopná spraviť zo seba až takého pajáca, ale keď sa už vraví o hudobnej kulise...
(prechádzam winampom a inšpirujem sa tým, čo mi padlo do očí, prvé bolo toto
ale inak, čo ja viem...
A mením to. Na Bloodbath by to bolo prinajmenšom zaujímavé.
podľa mňa i ten Silencer
ale teraz mi doplo, čo, keď už, tak!
ale fakt by si to nechcel zažiť
Ale keby mi nejaké dievča robilo striptíz, tak to by som si pozrela veľmi rada
neviem sa hýbať a pretŕčať sa v čudnom oblečení... tiež nie je moja parketa nejde o tom, že by som sa hanbila....ale bolo by mi to brutálne nepríjemné
ani ma nehne ani teraz, ani nikdy v budúcnosti a môj drahý si môže prosíkať koľko chce (ale neprosíka! vie, že aj tak by nič nebolo muhaha )