ahojte teraz by som chcela osloviť hlavne ľudí čo majú strojček a to preto lebo sa chcem opýtať či sa vám stalo že sa vám odlepili zámočky????????????????keby ste sa ohlásili bola by som vďačná
mne sa to nestalo. ale co najskor by si mala ist k zubarke a ked sa ti cela breketa urvala, tak ju nevyhadzuj, uschovaj (tak aby si ju nasla) a zajdi zubarke aj s nou
mne sa na strojčeku odtrhlo snáď všetko čo sa dá tie krúžky na posledných zuboch čo držia strojček, gumičky čo držali drót aj tie hovadiny nalepené na zuboch..
no áno odlepovali sa mi hlavne nazačiatku... a keď som raz mala karamelku tak zámok išiel von aj s ňou ... zubára mám super tak to hneď opravil a zalepil
mne akurat dnes nalepili na horne zuby.. prve 3 hodiny ma iritovalo akurat otieranie krajnych zamkov, tie su kovove a hacikmi, vsetky ostatne mam neviditelne zafirove, ale to je po vosku vsetko ok. teraz mam pocit, ze mi zuby nedrzia na mieste a vypadnu kazdu chvilu.
teta zubarka hovorila, ze ked sa nejaky odlepi, tak sa nic nedeje, jedine ak krajne, tak si ich mozem odstrihnut hned za predposlednym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
teta zubarka hovorila, ze ked sa nejaky odlepi, tak sa nic nedeje, jedine ak krajne, tak si ich mozem odstrihnut hned za predposlednym