nikdy som strojcek nemala tak neviem ake to je ale mam rovne zuby a vela ludi si mysli ze som ho nosila Ale na niektorich ludoch to neni ani vidno a nemam nic proti strjcekom
nosil som ho cca 2 roky a nestazoval som si...dokonca som sa nan aj tesil ked mi ho mali davat...ae zase som sa tesil ked mi ho mali davat dole...to bol vtedy uplne zvlastny pocit...byt bez neho
ak uvažuješ o strojčeku znamená to, že ti ho treba. neviem teraz či by ti už dali fixný alebo ten snímací, ale ak ten fixný (čiže ho máš stále), tak to ber, rok-dva ponosíš a potom od tej 15-ky máš pokoj, však teraz je na to ideálny čas ja som si dala až niekedy po 15.roku života, mylsím,že to trocha pomohlo, no mohla som si dať skôr. takže ak strojček, tak teraz
ja som strojček nosila ak ti ho treba tak si ho určite daj, bo to budeš potom niekedy ľutovať budeš ho mať rok, max 2 a potom už iba dobrý pocit z rovných zubov
rovnatka? jaj jak ja neznasam slovo rovnatka? ake rovnatka? vola sa to stojcek tak je to strojcek? a nazor? aky nazor? ked su krive zuby, tak to treba a koniec. vyzera to sice trosku horsie, ked je to na zuboch, ale treba vytrpet a zuby budu zas rovne. aj ja som kedysi nosil strojcek na zuby, ale nebolo to priamo kvoli zubom.
aj ja som sa tej strasnej veci branila silou - mocou, niekolko raz som si pred fotrikivcami aj poplakala, ale po par dnoch sa mi ten strojcek zapacil, a zmenil mi rysy tvare, nie zle, praveze to bolo krajsie, a este ma to naucilo sa aj veselo usmievat, takze teraz som za tu vec vdacna, a ked mi ju o chvilu daju dolu, bude mi aj chybat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
moj byvaly mal strojcek,ked sme spolu chodili prvy krat...taky bol zlaty ^_^