hrozná vec ten fixný aparát... keď mi ho dávali sedel som asi 3 a pol hodiny u zúbárky v kresle a furt sa mi hrabala v hube, fuj :/ a vždy keď mi to pritiahla, nemohol som týždeň poriadne jesť lebo ma neskutočne boleli zuby, viete si predstaviť aké hrozné to je pre človeka čo by stále len jedol
akože ja mám teraz strojček áno..každý sa len sťažuje že každý mesiac priťahowaniea tak..akože men kôli tomu trhali dwa stále zuby a nič a žijem a mne powedalla zubárka že som jej najlepší pacient lebo akože mňa to wňbec nebolí..nič..anbi sa jej neťažijem..totiž enmám načo. mám ho od augusta aj to ma iba raz bolelo.. a týždeň možno.. neboj sa
to ani neries mne idu davat za 2 tyzdne musia mi vytrhnut 2 zuby ale tvrdili ze to neboli ta ma trochu upokojili ...akurat zajtra idem na otlacky...ale ked ho budem mat poviem ti ake to je ak ho nebudes mat skor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
akože ja mám teraz strojček áno..každý sa len sťažuje že každý mesiac priťahowaniea tak..akože men kôli tomu trhali dwa stále zuby a nič a žijem a mne powedalla zubárka že som jej najlepší pacient lebo akože mňa to wňbec nebolí..nič..anbi sa jej neťažijem..totiž enmám načo. mám ho od augusta aj to ma iba raz bolelo.. a týždeň možno.. neboj sa