bola moja vina ked ma moji 2 byvali nemali nikdy radi? alebo ze jeden je dnes gay?
ale ze som chodila s malymi detmi (hej doslova, ved aj ja som vtedy bola male decko) je moja vina, ale to som bola este neskusena a nevedela som ze si nemam vyberat frajerov z triedy a malo mi dopnut ze vtedy by nikto nechcel dlhy vztah
@malapohroma na to, že je tvoj bývalý gay by sa podľa mňa hodila nová diskusia ale inak jj, vzťahy so spolužiakmi sú dosť na pič...keď sa rieši niečo viac a ptm to nevíde a je dusná atmosféra v triede, lebo nielen vy dvaja, ale celá trieda vie, že ste spolu predtým niečo riešili
Matka mi povedala že pri mojom prístupe budem v 40tke sama pretože každý chlap odo mňa utečie.. preto sa snažím moje žiarlivostné záchvaty tlmiť .... práve sa mi to prvýkrát podarilo..
@waagbistritz69 Vďaka Je milé, keď si po 2 týždňoch uvedomíš, že s tým chlapom z ktorého si bola rada, že už nič nemáš spoločné zistíš, že ho skutočne ľúbiš a ptm máš mesiace depresie, a nakoniec skončíš tak, že ťa tu BIRDZáci vítajú
@uniqueprivilegium Presne tak. A to s tými birdzákmi, to si dopadla Ne, jako hnusné odo mňa že som ťa privítal do klubu nás prijebaných, lebo pyča myslím nie si Ale sám nemám rád keď sa ľudia tvária že si to nemyslia o mne keď o mne buď vedia pyču alebo je jasné že ma majú za podčloveka, len to nechcú najavo dať
Nu a odporúčal by som v tejto filozofickej debate nepokračovať ak to neni nutné, lebo teraz mi je zrovna kurva zle, mám sa ešte tuším učiť a tento týždeň ešte trikrát načas navštíviť jeden nápravno-výchovný gulag, ale dokážem myslieť len na to kedy najbližšie budem stáť na koncerte s pivom v ruke, počúvať hudbu a očumovať ženy pred pódiom aj na pódiu
Lebo sa ma opýtal či s ním chcem chodiť a na druhý deň to odvolal a o týždeň sa opýtal znova.. predtým ešte podviedol svoju frajerku somnou.. a tak som ho po týždni chodenia podviedla ja .. nemá sa čo opýjať, a flirtovať s kamoškou.. no nie?
skoro kazdy co som doteraz mala bola to moja vina ... zaciatok je vzdy...pobluznenie..proste sa do toho hrniem.. potom ma to prejde, vsimam si chyby na chalanovi hladam zamienku na rozchod..a nakoniec to ukoncim niekedy to chalan zoberie...dobre...niekedy sa nebavime skoro rok a potom sa ospravedlni ze sa choval ako dieta ..i ked si vzdy vravim ze to neurobim..tak just som to zas a zas spravila ...aa este ze stalo sa mi ze ..bud ma chalan pritahoval len fyzicky-sexualne...alebo len..."inteligencia" ... ale ..teraz chodim uz s priatelom docela dlho..a pritahuje ma aj sexualne aj jeho povahou .." the chosen one"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
ale ze som chodila s malymi detmi (hej doslova, ved aj ja som vtedy bola male decko) je moja vina, ale to som bola este neskusena a nevedela som ze si nemam vyberat frajerov z triedy a malo mi dopnut ze vtedy by nikto nechcel dlhy vztah
MFP, nebola to moja vina, ale no nenapis to sem!
neviem, či mu preplo,alebo som fakt ja niečo urobila..
ale som z toho vonku..
..kvak..
Jeden, lebo som sa venoval príliš autám a tá baba bola príliš... príliš materiálna a ja som lóva dával do auta, nie do nej... ale budiš, moja vina...
Jeden preto, že si ex myslela, že ju podvádzam s inou... ktorá žije na druhej strane SR... fail...
A jeden preto, že som chcel nežnosť a nie sex!
jedne to dosral sam
a ten jedne dal dovod ze som alkoholik
@waagbistritz69 a ja som piča
@waagbistritz69 Vďaka Je milé, keď si po 2 týždňoch uvedomíš, že s tým chlapom z ktorého si bola rada, že už nič nemáš spoločné zistíš, že ho skutočne ľúbiš a ptm máš mesiace depresie, a nakoniec skončíš tak, že ťa tu BIRDZáci vítajú
pritom som hetero, ona je tak trochu sci fi
true story bro
tak uplne prvy pretoze som mu nedala smiley:
dalsi lebo stale som nedala
dalsi lebo ma omrzel
treti lebo som fetovala a podvadzala ho s dalsimi dvoma
dalsi pretoze som mala troch milencov a on bol jednym z nich (vedel o tom, ale nejak to psychicky nezvladol)
dalsi pretoze som nebola dostatocna ovca co sa necha psychicky utyrat na smrt a bude skakat ako senor piska
dalsi lebo sa mi zhnusil
momentalny verim ze ostane tak ako je, jednoducho super
Nu a odporúčal by som v tejto filozofickej debate nepokračovať ak to neni nutné, lebo teraz mi je zrovna kurva zle, mám sa ešte tuším učiť a tento týždeň ešte trikrát načas navštíviť jeden nápravno-výchovný gulag, ale dokážem myslieť len na to kedy najbližšie budem stáť na koncerte s pivom v ruke, počúvať hudbu a očumovať ženy pred pódiom aj na pódiu
2. Lebo som este nechcela vztah a on sa nahneval
3. Lebo som mu nedala a on ma siel podvadzat
@waagbistritz69 v pohode ukončujem konverzáciu
dôvod-maličkosti ktoré mi vadili a nebola som ochotná to rozoberať
svojho ex som chcela opustiť už dávno pred tým, len nejako ma stále presvedčil alebo proste nejak sa stalo, že sa nestalo nič
až do mojich narodenín
2. nedala som mu lebo ma sexuálne nepritahoval čo nechápem..
a zvyšok som spôsobila ja..