hľadám ľudí, ktorí sa chystajú tento rok na STU, aby som nečakala sama ja som si vybrala PSA. a teraz už len čakať...a čakať.....nervy!!!!!!!!! píšte! ktoré odbory ste si vybrali, prečo, ako to pôjde s prijímačkami..atď
ja mám na FIIT prerušené štúdium, takže idem do prvého ročníka na 2009/2010 znova, .. prijímačky neboli až také strašné a Mladosť intrák je fajn, no s vynímkami,
ja mám zas "prerušené štúdium" na filozofickej v miškolci ja tam som vlastne ešte zapísaná, ale čakám na stu, keď ma zoberú, tak to tam nechám...nevieš kedy pošlú asi list, ak mám ísť na prijímačky?....alebo či vôbec dostali moju prihlášku? nič som ešte nedostala....dostanem v§bec? albeo mám čakať do júna :S
mne prišla pozvánka na prijímačky z FIIT 17teho marca. ktoré sa konali 17.apríla ... výsledok externej maturity som mal dodať do 16teho mája a zápis som mal 3tieho júna, myslím, že na rôzne fakulty je to asi inak, neviem
no, to by som teda chcela vedieť, či tí, ktorí to dali na psa, dostali už niečo? a keď som im už poslala aj maturitné výsledky...tak potom prečo mi niečo nepošlú, aby som mala už pokoj? ..podľa priemeru by som ani nemala robiť prijímačky...je to strašné, to čakanie...stačilo mi to pred dvoma rokmi
@9@nimuen ja tam chodim ..brali ma bez , a zaslali mi to oznamenie nejak 2-3tyzdne pred ustnymi maturami ako sa pamatam (tj cca mesiac pred terminom konania prijimacih pohovorou)
-nuz vybrala si si asi najtazsie co sa tam dalo .ale tak tazke ako tazke .pre mna je tam tazke sa prinutit nosit zadania skusky su vysmech
btw. segra si tam dala prihlasku priemer na skolu zo strednej ma 1,01.tiez jej neposlali este nic.oni maju vo vsetkom tam chaos cakaj a myslim ze ak si mala do 2 tak ta zoberu isto.oni nemaju pokial viem nejake limity maximalne oni naberu aj viac a potom vela ludi vidi ze to je dost tazke a idu do faka a dalsich povyrazaju lebo neporobia skusky....cize sito pekne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
-nuz vybrala si si asi najtazsie co sa tam dalo .ale tak tazke ako tazke .pre mna je tam tazke sa prinutit nosit zadania skusky su vysmech
btw. segra si tam dala prihlasku priemer na skolu zo strednej ma 1,01.tiez jej neposlali este nic.oni maju vo vsetkom tam chaos cakaj a myslim ze ak si mala do 2 tak ta zoberu isto.oni nemaju pokial viem nejake limity maximalne oni naberu aj viac a potom vela ludi vidi ze to je dost tazke a idu do faka a dalsich povyrazaju lebo neporobia skusky....cize sito pekne