Zdravim, ide niekto do 1. rocnika na stu z abslovetskej praxi ?? pretoze mam taky problem kedze zapis bol v juni ale jun a august som este mohol byt na abs. praxi ale v indexe uz mam napisane ze som bol zapisany od 1.9.2012 ale nastup do skoly je az 10.9
nemozes byt student a zaroven aj nezamestnany (ako absolvent si nezamestnany). studentom si oficialne odo dna zapisu, takze ti absolventska prax konci dnom zapisu. na urad potom musis zaniest doklad o navsteve skoly.
@blueffect ale ved tomu rozumiem ale zapis som mal uz v juni a nastup do skoly je 10. septembra ale teraz neviem ci som uz ziakom skoly od 1.septembra alebo ako to je ...
problem je ze od 1.9 do 10.9 budem nadal pracovat na absloventskej a oni mi to zaplatia no potom moze nastat problem kedze som teoreticky od 1.9 ziakom skoly ale papiere mi v juni nedali
@koala2 este raz ti to napisem: studentom si oficialne odo dna zapisu na skole. nie je mozne, aby si vykonaval absolventsku prax a zaroven bol aj studentom. ani den nemozes dalej pracovat.
@blueffect kasli nato, od septembra sa zacina skolsky rok ak mas zapis v juni jul a august ak by si aj nechodil na absolventsku oprax tak musis byt registrovany na urade prace ak by si nebol tak si jul a august platis zdravotne poistenie ..... nerozumies tomu ale diky za snahu
@koala2 si uplne dopleteny a este aj zle informovany. dnom zapisu na skole sa stavas studentom, takze uz dalej nie si nezamestnany, cize nemozes pokracovat vo vykonavani absolventskej praxe. hned po zapise mas teda povinnost ist na urad, kde musis oznamit, ze si sa stal studentom. musis im tam zaniest doklad o navsteve skoly alebo iny doklad, ktory dokazuje, ze si student. a dalej na urade uz registrovany nie si, takze si nic platit nemusis.
@blueffect ked som isiel na na zapis v juli tak uz som bol evidovany na urade prace takze ma otazka ci sa po tomto zapise mam odhlasit samozrejme zaujimala ci myslis ze nie ??? bolo mi povedane ze ak som na urade prace odhlasit sa mozem az v septembri nie som zle informovany neboj sa ...moj problem na ktory sa pytam je ten ze neviem ci som ziakom skoly uz od 1.9 alebo az od 10.9 nic take tazke sa nepytam pises mi veci ktore mam zistene uz davno predtym ale dakujem
podla mna si studentom odo dna kedy to mas napisane v indexe, resp. v systeme.... takze podla mna si do 31.8. bol nezamestnany a od 1.9. si studentom a teda od toho dna nemozes vykonavat absolventsku prax.... nikto ti neda potvrdenie zo skoly ze si studentom od juna a nikto ti nezaplati ani pridavky od juna, je to nezmysel predsa....
clovek, ktory praxuje si popri tom bezne hlada pracu, ak si ju najde pocas trvania abs. praxe, tak ju moze vykonavat nie do dna kedy mal pohovor a prijali ho ale dovtedy kym nepodpise prac. zmluvu, nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
dik za rady
ked mas zapis 5.9 si studentom od 5.9
neviem co na tom nechapes
a ked ti tu nikto nepomoze stacilo zavolat do skoly napriklad mohli by to tam vediet lepsie
aký deň máš zapísaný v indexe? 1.9.
študentom si teda 1.9.
i keď nechápem, ako si sa mohol byť zapisovať v júni so septembrovým dátumom... whatever.
termín nástupu do školy je bezpredmetný.
clovek, ktory praxuje si popri tom bezne hlada pracu, ak si ju najde pocas trvania abs. praxe, tak ju moze vykonavat nie do dna kedy mal pohovor a prijali ho ale dovtedy kym nepodpise prac. zmluvu, nie?