» www.facebook.com/pages/STU-slove... ...true story ,budeš tráviť mega veľa času v škole a je to dosť náročné ale ked ťa baví chemia a technické predmety tak skús možno sa udržíš
mám tam 2 kamošov - bývalých spolužiakov. Že je to dosť ťažké, tak sa poriadne rozhodni. Matika a chémie že sú drsné dosť, vo vyšších predmetov aj chémia.. Teraz napr mi hovoril jeden z nich(obaja sú teraz prváci) že písomku z Matiky napísal na 0 bodov z 13stich, pričom na strednej bol dvojkár z matiky ale že potom opravny dal v pohode.. a že ta fakulta je najlepšia fakulta na SR z technickych odborov. Takže ak sa nebojíš že sa budeš veľa učiť tak smelo do toh
ale aj to podla toho, aky rozvrh schytas, jak si dokazes usporiadat cas, ci mas logiku, co ta bavi, jak sa dokazes ucit....lahsie jak medina a veterina, tazsie jak nejaky humanitny typu masmedia a pod...
@matwoo prvak je asi vzdy najhorsi, kym si zvyknes a neni stredna ako stredna, rozdiel je v matike na gympli a na chemickej napr
vydržala som 2 mesiace .. dosť úspech vzhľadom na to, že vlastne okrem jedného som aj všetky zápočty (víceméne) dovtedy mala, i keď som sa neučila .. ale i tak som to vzdala a rada by som skúsila inšie (ťažšie )
Veeeeľmi náááročná škola Matika veľmi ťažká a neskôr fyzika...nahovno rozvrhy, budeš bývať do večera v škole...ale uplatnenie super a škola super...je to jedina fakulta, ktorá drží STU-čke meno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
...true story ,budeš tráviť mega veľa času v škole a je to dosť náročné ale ked ťa baví chemia a technické predmety tak skús možno sa udržíš
FCHPT=Furt CHodim Po Tme
ale aj to podla toho, aky rozvrh schytas, jak si dokazes usporiadat cas, ci mas logiku, co ta bavi, jak sa dokazes ucit....lahsie jak medina a veterina, tazsie jak nejaky humanitny typu masmedia a pod...
@matwoo prvak je asi vzdy najhorsi, kym si zvyknes a neni stredna ako stredna, rozdiel je v matike na gympli a na chemickej napr
a matika je podla mna z tych lahsich este