Mam taky problem ze tam mam ist v pondelok ale nemam rozvrh neviem sa prihlasit do aisu pretoze neviem odkial zohnat heslo a ani neviem kam mam ist vlastne a kedy sa zacina skola ... ide tam niekto viete pomoct ??
tie vaše reakcie.. zas niekto nemá čo robiť tak si len rieši komplexy po fórach. Škola začína 10 .. úvod do stúdia- povinný v harmonograme máš čas ... ais ISIC a podobné veci tipujem že dostaneme až tam keďže nám nič také nedávali ale vytvorené už je. Čo kde kam to netuším ani ja ani nikto čo poznám prosto pred 8 prídeme na FEI zbadáme kde sú davy alebo nám povie vrátnička ... to je systém na FEI neinformujú ťa o ničom ... keby sa nespýtam asi 3 okoloidúcich tak doteraz netuším kde sa registruje na intrák kdže tam nemajú ani vrátničky ... a vy ostatní sa prestane tváriť ako keby žijete vo Fínsku .. toto je Slovensko a každý vám tu serie na hlavu
@ecco dikes mal som pocit ze nejake pokyny budu v aise a ze som nezaregistroval heslo nejako ....nemam sajnu kde sa mam dostavit idem tam kde bol zapis ...fakt uz som mal pocit ze len ja neviem kde mam prist
@ecco FEI o vsetkom informolvala len si to treba vediet najst a stacilo si este aj na fb lajknut FEI STU BA a tam to vsetko pisali tiez aj ako sa ubytovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
škola začína 24.septembra
a prihlasovacie meno a heslo si dostal na zápise do 1. ročníka.
radšej tam ani nechoď