Naco uz taka skola z informatiky dnes? By som pochopil situaciu spred 20 rokmi, ze papier nieco znamenal, ale ked budes 5 rokov doma códiť, ucit sa sa teoriu a poctivo sa budes hodnotit, tak takeho FIIT-kara schovas do vrecka kedykolvek a kdekolvek. Okrem toho, ked ta vyhodia za nejaku banalitu, za ktoru ani nemozes, tak budes mat len tie ich sproste uvodne hluposti, ze "toto je mys" a "toto je klavesnica." Dneska ti staci miesto, pocitac, stackOverflow a cas. Ak mas nadanie, dostanes dobry job. Ak nemas, ani skola ti nepomoze. A tie stresy pocas studia. No, neviem co si urobil, ale hadam si to nikto nezasluzi. Zostan doma, uc sa - naucis sa viac a lepsie.
Tak na ich strankach sa uvadza, ze minimum je 40 bodov. Tych 40 bodov je sucet. Teda, ak mas matematiku 20 bodov a slovencinu 20 bodov, tak si prijaty. Mohol si urobit aj test z matematiky (scio.sk), ale to uz teraz nestihas, teda, ak teraz nemas 40 bodov, tak to sa tam uz tento rok nedostanes.
@12 Viem o com hovoris. Ale myslel som si, ze ho to aj bavi. Okrem toho, na FIIT az tak velmi zabavne nie je. Rovnako ani na FEI, ci podobne. Problem je, ze ked vyjdes zo skoly, tak vtedy len zacina s realnymi problemami, co v skole nenaucia. Mohol tak usetrit 5 zbytocnych rokov a pustit sa rovno do niecoho dolezitejsieho. Ale mas pravdu, prisiel by o vela, chapem...
Ak máš nad 50, tak by ťa mali zobrať. Tí ľudia, čo ti hovoria, že vysoká škola nemá zmysel tak trepú hlúposti. Práve človekovi, ktorý nevie moc kódiť dá tá škola najviac. Už by som chcel vidieť ako sa niekto učí sám doma. Je pravda, že vyučovací proces na fitke nie je vedený najlepšie, ale aspoň ťa tá škola donútí tráviť čas s týmito vecami, stretneš sa s novými ľuďmi ... Keby bol na takej úrovni, že sa dokáže rovno teraz zamestnať v nejakej firme, tak by sa dalo uvažovať aj o tom, aby sa na papier vykašľal. Inak dosť veľa dobrých ľudí si tam šlo len tak pre "papier" a narazili na matematiky, fyziku ... Všetky tie predmety sa dajú dať v pohode len to netreba podceňovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov