Takže, vec sa má takto: onedlho nastupujem opäť do práce a rozhodla som sa, že sa tam z istých dôvodov nechcem stravovať v jedálni. Chcem si preto nosievať jedlo z domu, čo som už sčasti robievala aj predtým, lenže mám užší výber jedál, k
fúha to je čo za firmu, keď tam nemajú mikrovlku ?
a nenapadajú ma teraz narýchlo žiadne také jedlá.
A teplé jedlo je predsa základ
A vlastne ja som tiež raz mala prácu kde nebola mikrovlnka a bolo to úplne hrozné a pamätám si, že som mala každý deň brutálnu chuť na polievky tak som ich jedávala o 10 večer vždy ked som prišla domov
ako píše @hoperpohroma - šaláty... cestovinové, tuniakové, kurací, ovocné... občas Vitana syrová polievka v tom malom sáčku možno občas palacinky, tie sa daju aj studene... ale divná firma bez mikrovlnky alebo nejakeho varica...
môžeš si občas do práce objednať pizzu ale inak ako píšu vyššie tak hlavne tie šaláty ... poprípade nejaké veľmi dobre obložené sendviče, či už kúpené alebo domáce... dáš tam veľa šunky, syra, zeleniny a nejakú tatarku a nebude to suchý rožok
ja mam v robote aj mikrovlnku a sporak a nikdy v zivote som si tu ani nic nezohrievala ani nevarila a to tu som hocikedy od 7 rano do 7 vecer (dnes napr), ja vacsinou jem co pride pod ruku hlavne zeleninu, ovocie, syry a strasne vela sa nalievam kavou no :/ mne sa nechce nic pripravovat doma predtym a brat si to so sebou a tak, hlavne ja sa hocikedy zabudnem najest aj cely ten den alebo na to nemam cas.
proste ovocie, zelenina a sojove rezy to istia
viem uplne vhodne to asi nebude ale mne to tak vyhovuje, vzdy sa najem vecer doma ked pridem normalne si nieco uvarim a mam to cerstve
proste ked si dam poriadne ranajky a veceru nevidim problem byt cely den na ovoci a zelenine
@salora mne by napriklad vobec nevadilo jest aj studene varene jedlo, pokial by to nebolo studene z chladnicky izbova teplota je v pohode, mozno som divna, ale v ziadnom pripade by som radsej nehladovala, salaty by mi nestacili a aj by som sa toho rychlo objedla...
@abbey4real môžem si kúpiť teplú polievku, napríklad, tie tam varia celkom dobré. ale tiež som zvykla občas jedávať až večer o desiatej po práci, ale povedzme si, nie je to najlepšie riešenie, napchať sa pred spaním
@mielikki áno, to zvyknem praktizovať, a cítim sa pri tom ako na školskom výlete
@miaja á, vidíš, na pizzu som zabudla, aj keď s tou je to trochu komplikované
@h8u ja sa zas zvyknem dosť často nudiť, takže by som furt len niečo jedla :ehm: ale nabalím sa ovocia, snažím sa obmedzovať sladkosti
@rocafella ty už dokážeš žiť zo vzduchu? nauč ma, to by sa mi zišlo!
@blanc to by mi nepovolili chodiť tak často na záchod
@flame@salora ono keď sa jedlo ráno poriadne zohreje a zabalí, tak do obeda vydrží byť aspoň letné a dá sa to zjesť... aspoň pri niektorých druhoch, napríklad taký karfiol mi chutí aj polostudený
@mcvpn rozmýšľam, či by ma vyhodili skôr, kebyže ma vidia, že tam krájam melón, alebo že som si doniesla minimixér na smoothie :ehm:
Wifonka
Ja sa tiež nestaravujem v jedálni, ja osobne to robím tak, že večer si navarím polievku, zoberiem do roboty a tam si ju zohrejem. Jednak je to lepšie a jednak mi to aj dlhšie vydrží (tá polievka) a potom máme ešte v práci možnosť zakúpenia mrazenej stravy (normálna porcia, zohrejem v mikrovlnke).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a nenapadajú ma teraz narýchlo žiadne také jedlá.
A teplé jedlo je predsa základ
A vlastne ja som tiež raz mala prácu kde nebola mikrovlnka a bolo to úplne hrozné a pamätám si, že som mala každý deň brutálnu chuť na polievky tak som ich jedávala o 10 večer vždy ked som prišla domov
Nemusíš ďakovať.
prepac, nemam rozumny prispevok k teme, vzdy si kupujem cez prestavku v obchode na co mam chut
nevedela by som sa zodpovedne stravova`t na studeno
proste ovocie, zelenina a sojove rezy to istia
viem uplne vhodne to asi nebude ale mne to tak vyhovuje, vzdy sa najem vecer doma ked pridem normalne si nieco uvarim a mam to cerstve
proste ked si dam poriadne ranajky a veceru nevidim problem byt cely den na ovoci a zelenine
Fujtam po sáčkových :ble:
@badsam nemám rada tresku
@mielikki áno, to zvyknem praktizovať, a cítim sa pri tom ako na školskom výlete
@miaja á, vidíš, na pizzu som zabudla, aj keď s tou je to trochu komplikované
@h8u ja sa zas zvyknem dosť často nudiť, takže by som furt len niečo jedla :ehm: ale nabalím sa ovocia, snažím sa obmedzovať sladkosti
@rocafella ty už dokážeš žiť zo vzduchu? nauč ma, to by sa mi zišlo!
@blanc to by mi nepovolili chodiť tak často na záchod
@flame @salora ono keď sa jedlo ráno poriadne zohreje a zabalí, tak do obeda vydrží byť aspoň letné a dá sa to zjesť... aspoň pri niektorých druhoch, napríklad taký karfiol mi chutí aj polostudený
@mcvpn rozmýšľam, či by ma vyhodili skôr, kebyže ma vidia, že tam krájam melón, alebo že som si doniesla minimixér na smoothie :ehm:
Ja sa tiež nestaravujem v jedálni, ja osobne to robím tak, že večer si navarím polievku, zoberiem do roboty a tam si ju zohrejem. Jednak je to lepšie a jednak mi to aj dlhšie vydrží (tá polievka) a potom máme ešte v práci možnosť zakúpenia mrazenej stravy (normálna porcia, zohrejem v mikrovlnke).