Ahojte,síce podobne temy tu už su,ale nedopatral som sa v nich ku odpovedi.
Je tu prosím niekto, kto v amerike bol, a bol by ochotný mi zodpovedat na mojch zopar otazok?
je lepšie ist na zapadne ci vychodné pobrežie?..na dedinu, ci do mesta?..dakujeeem
urcite mesto aj ked na dedine som nebol co sa tyka pobytu pocas prace...co sa tyka pobytu PO praci jednoznacne lepsi zapad..je mozne najst take okruhy na spoznanie parkov a zaujimavych miest ze by si sa cudoval este dlho kolko si toho stihol za taky cas...
mne vyhovovalo to ze som pracoval na vychode cize pocas volna som odbehol na plaz sice to bolo 150 km ale vsetko sa tam da zariadit aj okolite mesta...na vychode je viac zabavnych parkov..aspon pocit taky mam neviem nemam nastudovanu mapu s parkmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
mne vyhovovalo to ze som pracoval na vychode cize pocas volna som odbehol na plaz sice to bolo 150 km ale vsetko sa tam da zariadit aj okolite mesta...na vychode je viac zabavnych parkov..aspon pocit taky mam neviem nemam nastudovanu mapu s parkmi