Učiť sa učím niekedy keď musím,písomka alebo opraviť domrdané známky,aj to hlavne kvôli tomu aby ma naši púštali na tréningy,ale matiku a anglinu pre seba aby som mohol ísť ďalej na výšku...
@9 prečo akože tí menej inteligentní sa maju učiť pre známky? čo keď išli na určitú školu len koli jednému predmetu ? a z ostatných logicky nechce prepadnúť, tak sa učí len koli známke nie? že menej inteligentnejší
ja sa ucim tak aby som nejak slusne presiel, pre seba sa ucim tie veci co ma bavia (bohuzial take veci sa na skole neucime, alebo sa ich ucime dost divne)
byť spokojný s tým, čo viem? to sa nestane nikdy, lebo človek sa učí celý život, resp. keď niekto prestane získavať nové vedomosti a informácie, tak podľa mňa zakrpatie vo svojom vývoji .
učím sa preto, aby som niekedy mohol poznatky uplatniť. Prišiel som na to, že nikdy nevieš, kedy budeš niečo potrebovať. Povieš si, že s takou chémiou nechceš mať nič spoločné a čoskoro niečo z nej potrebuješ vedieť .
Anatomiu, histologiu, lekársku terminologiu a z časti aj biologiu pre seba. Lekársku biofyziku a chémiu (áno zanevrela som na moju milovanú chémiu), aby ma nevyhodili zo školy.
@nerwous15 Aj pre seba, ale aj pre známky(diplom). Pre seba sa učím hlavne preto, aby som nevyzeral v spoločnosti ako nejaký negramotný, hlavne aby som mal čo najväčší všeobecný prehľad vo veciach. Pre známky sa učím, zase aby som mohol aj dokázať, že prečo som práve ja lepší ako niekto iný a prečo ma pri ďalšej ceste životom majú uprednostniť do zamestnania napríklad.(Aj keď v dnešnej dobe je to viac - menej na hovno mať aj červený diplom, ak všade je rodinkárstvo a korupcia. No inak ešte na záver by som chcel dodať, že by som rád videl toho magor - a/ku čo povie že sa učí len preseba a nie pre nejaký papier. Ak toto niekto povie, tak ja by som sa ho rovno spýtal: Prečo vlastne chodí do školy???? Veď učiť pre seba sa dá aj v školských/ univerzitných knižniciach a nemusí človek ísť rovno do školy. Do školy sa chodí práve preto, lebo len oni vám dajú doklad o vašom vzdelaní.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Ale nemožem povedať, že by to bolo nasilu..
@nerwous15
my, menej inteligetnejší sa učíme kvôli známkak, aby sme si u rodkáčov nezavarili, mohli chodiť von, dostali cash a tak :d :d
učím sa preto, aby som niekedy mohol poznatky uplatniť. Prišiel som na to, že nikdy nevieš, kedy budeš niečo potrebovať. Povieš si, že s takou chémiou nechceš mať nič spoločné a čoskoro niečo z nej potrebuješ vedieť .
ako na základke som sa učila viac pre rodičov a pre známky..ale tuto viem, že tie evci proste v budúcnosti budem potrebovať, tak sa to naučím..