Čao odchádzam na niekoľko týždňov do zahraničia (Európa) konkrétne Dánsko, a potreboval by som dáku kartu, ktorá by mi zľavnila dopravu, kedže sa budem dopravovať do práce autobosom (pravdepodobne).
Akurát, že na nete je toľko kariet, že sa z toho v
a podľa mňa ti budú na hovno všetky slovenské karty. isic je dobrý tak akurát na zľavy zo vstupov, pochybujem, že tam ti to akceptujú na "študentské cestovné".... skús sa spátať nejakého dána
@luc.ka co viem, tak ISIC nema problem ziadna krajina... jedine viem, ze na Slovensku su jak debili a beru LEN slovensky ISIC, cize slovenski studenti v CR maju problem si kupit polovicny listok na vlak na Slovensku.
ja som mala na ISIC študentský lístok do atómia v bruseli a aj lístok do gaudího domu v barcelone ale myslím si, že to nebolo preto, že ajsik, ale preto, že by boli akceptovali akúkoľvek študentskú identifikačnú kartu
@luc.ka to je v pohode šak ja som sa ho to ako prvé pýtal, a ani nevedel o čom hovorím no na google to všade len tak všeobecne, napíše tam doprava, ale neviem či to je na vlak, či to je len tu a tu, a proste nič konkrétne
počítam s tým. viem, aké sú tam životné náklady, viem, aké majú dane, a nikto tam nepindá za znižovanie.. žijú si tam šťastne a spokojne, a páči sa mi celý ich lajfstajl proste milujem dánsko. a dánov a viem, že sú mi súdení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mam 20% zlavu kukni sa ci railplus je aj v dasku lebo v cesku platí
ja neviem, ja som nikde nebola tak dlho, že by som riešila nejaké zľavnené cestovanie. a vôbec, google nič?
keby to bola taká nevygúgliteľná záležitosť, tak... daj vedieť, možno sa opýtam
@luc.ka poď aj ty
aha... a ako si sa k tomu dostal?
tak keby nejaké fungovali, tak o tom podľa mňa vie
ale nechcem ti kaziť ilúzie
počítam s tým. viem, aké sú tam životné náklady, viem, aké majú dane, a nikto tam nepindá za znižovanie.. žijú si tam šťastne a spokojne, a páči sa mi celý ich lajfstajl proste milujem dánsko. a dánov a viem, že sú mi súdení
som zvedavá, kedy slováci pochopia, že keď raz budú chcieť žiť na takom leveli ako oni, treba ptre to niečo obetovať...