studentsky ucet? to je taky isty ucet ako dospelacky, akurat ze dostanes debetnu kreditku s veselou potlacou, idealne graffiti alebo nieco podobne cool
To je jedno úplne. Študentské účty sú všade takmer rovnaké. Bez poplatkov a s trápnou kreditkou. Vyber si banku, ktorá ti je najsympatickejšia a najbližšia
@pstros213 nie sú všetky študentské účty rovnaké. Nedávno som menil banku, lebo ma niektorými poplatkami tá stará nasrala (VU . Mám Tatrabanku a Zuno (už ma aj Zuno trochu serie)
Ja mám TB aj ČSOB,obe sú zadarmo, len do ČSOB treba každý rok priniesť potvrdenie o návšteve školy( v TB si to odo mňa nikdy nepýtali a automaticky mám účet do 26r zadarmo). S týmito mám skúsenosť môžem odporúčať.
ja mám v sporiteľni a zatiaľ ma ničím nenasrali, tak poviem.. ba vlastne dobré je že v ČR si môžem vybrať penáze z bankomatov českej sporiteľne bez poplatkov tuším.. dizajn kreditky a podobné pičoviny ma netrápia
ja mam tatra banku .. je najprehladnejšia a pači sa mi celkovo ich prezentacia a pristup... napr aj to že nemaju trapne vnucujuce sa reklamy typu "a s kym bankujete vy? "
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A bankomaty máš všade
slsp by som nechcel vobec napr