Chcem si zalozit novy ucet, kedze s terajsou bankou-Dexia ( balik axion) - nie som velmi spokojna. Takze kde mate vy svoje studenstke ucty a ste spokojni so sluzbami banky?
1. slovenská sporiteľna - no problem, poplatok za ved. účtu 30 centov mesačne, ale nechceli mi dať povolené prečerpanie.. kurvy
2. čsob - účet bez poplatku, povolené prečerpanie dali bez problémov a dokoca 100 eur môžem ísť do mínusu bez úroku
3. to ti asi nepomôže ale na porovnanie - jebnutá česká spořitelna, kde platím maximálne vela za vedenie účtu a nemám z toho nič, dokonca mi ani nedali 200 kč za ISIC čo by vraj mali..
takže prekvapivo čsob, fakt si neviem predstaviť, čo by mohlo byť zlé na tom účte..
VÚB.... maximálna spokojnosť, vedenie účtu zadarmo, internet banking zadarmo, platby kartou zadarmo, 2 výbery z bankomatu mesačne zadarmo... Sa im čudujem že sa im to oplatí
@littlebunny ja mám visa electron všetky.. ale mám pocit, že čsob ani slsp nemá embosovanú.. to som zistila až po tom, čo som dostala tú z českej spořitelny.. až vtedy som pochopila, čo znamená vystúpené čísielka xD
zalezi od toho co vyzadujes. Celkom fajn je mBank kedze ma myslim platby kartou zadarmo(mam osobne, karta je VISA). Vela ludi si pochvalovalo Zuno(az na ich nedavny vypadok I . Osobne by som kukol Tatra banku ci nema nieco v ponuke.
1.) slsp, ucet vysokoskolak, totalne vsetko mam zadarmo
2.)zuno, celkom spoko, som sa tam dala len preto, aby som dostala 10 € pri prvej platbe kartou, ale tiez tam nemam skoro ziadne poplatky(iba za vyber z bankomatu), takze spoko
Mesačne platím asi 0.86€ len za VISA kartu ktorá je vlastne skrížená s euro 26 čiže mi tam platia tie isté zľavy... Prečerpanie nepovolené ale zas sú s ňou pre študentov všelijaké akcie, napr 70% zľavy na koncerty či nejaké predstavenia a pod... ČSOB vyzerá lepšie ale mne ako 16 ročnému študákovi to stačí.
Ja mám tatra banku. Academy účet, Visu electron. Mne vyhovuje...ak urobíš mesačne 5 transakcií (platba v obchode, prevod cez ibčko), alebo 5 výberov, máš všetko bez poplatkov. A neviem ako je to u iných bánk, ale dá sa nastaviť aby ti bezplatne prišla sms keď sa ti na účet pripíšu/odpíšu peniaze
Mám účet v Tatra banke.. a som úplne spokojná.. mesačne platím asi 0,35 centov za vedenie účtu inak je úplne všetko bezplatne.. výbery z bankomatu, vklad, internet banking.. dostaneš zadarmo aj čítačku na IB... ak spravíš 5 transakcií ako tu bolo písané tak ani tých 0,35 neplatíš.. zadarmo SMS ti príde vždy keď sa ti priíšu nejaké peniaze na účte alebo vyberú.. môžeš si vybrať dizajn karty z niekoľkých motívov... je to Visa electron.. a s TB mám len dobré skúsenosti (zatiaľ) vždy boli ochotní, hlavne v začiatkoch keď som takk úplne nevedela IB ppoužívať tak pomohli
ja mám Dexiu ale platím tam nehorázne poplatky za vklad a výber, bankomaty nemajú skoro nikde a v celom meste majú iba jedinú pobočku (samozrejme najďalej ako sa dá ) no a neembosovana karta Mastercard je snad v dnesnej dobe 100 rokov za opicami.
chcel som slsp kvoli VISA electron a celkom fajn pokrytiu bankomatmi a takmer nulovými poplatkami. Ale keď si momentálne spravili "reklamu" s ignorovaním PayPalu tak rozmýšlam, aký geniálny nápad by mohli dostať nabudúce... na TB som zase počul, že cenník majú ukrytý lepšie ako Američania recept na coca colu a udajne si učtuju skryte poplatky... no zatiaľ to vidím na mBank (platby cez internet s VISA kartou) a druhu (kamennu) banku pre vyber vacsich sum s kartou Mastercard (VISA kartu vraj v niektorych krajinach neradi akceptuju (Rakusku a tak)..
Mám Tatrabanku... A som úplne spokojný... Platobnú kartu mám Visa Electron, platby kartou mám zadarmo, výbier z bankomatu tatrabanky taktiež zadarmo, mesačný poplatok mám 35 centov, no ak 5 krát zaplatím v obchode kartou tak ten mesačný poplatok neplatím... Proste samé výhody...
Za chyby v texte sa ospravdlnujem, len teraz som priškdl domov a som napity.
Dokonva mám aj také veci, ako mesačný výpis s účtu, grid kartu, sms upozornenia o pohybe na uťte, bezkontaktnu platobnu kartu, elektronický podpis a podobne zadarmo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
1. slovenská sporiteľna - no problem, poplatok za ved. účtu 30 centov mesačne, ale nechceli mi dať povolené prečerpanie.. kurvy
2. čsob - účet bez poplatku, povolené prečerpanie dali bez problémov a dokoca 100 eur môžem ísť do mínusu bez úroku
3. to ti asi nepomôže ale na porovnanie - jebnutá česká spořitelna, kde platím maximálne vela za vedenie účtu a nemám z toho nič, dokonca mi ani nedali 200 kč za ISIC čo by vraj mali..
takže prekvapivo čsob, fakt si neviem predstaviť, čo by mohlo byť zlé na tom účte..
2.)zuno, celkom spoko, som sa tam dala len preto, aby som dostala 10 € pri prvej platbe kartou, ale tiez tam nemam skoro ziadne poplatky(iba za vyber z bankomatu), takze spoko
Mesačne platím asi 0.86€ len za VISA kartu ktorá je vlastne skrížená s euro 26 čiže mi tam platia tie isté zľavy... Prečerpanie nepovolené ale zas sú s ňou pre študentov všelijaké akcie, napr 70% zľavy na koncerty či nejaké predstavenia a pod... ČSOB vyzerá lepšie ale mne ako 16 ročnému študákovi to stačí.
chcel som slsp kvoli VISA electron a celkom fajn pokrytiu bankomatmi a takmer nulovými poplatkami. Ale keď si momentálne spravili "reklamu" s ignorovaním PayPalu tak rozmýšlam, aký geniálny nápad by mohli dostať nabudúce... na TB som zase počul, že cenník majú ukrytý lepšie ako Američania recept na coca colu a udajne si učtuju skryte poplatky... no zatiaľ to vidím na mBank (platby cez internet s VISA kartou) a druhu (kamennu) banku pre vyber vacsich sum s kartou Mastercard (VISA kartu vraj v niektorych krajinach neradi akceptuju (Rakusku a tak)..
Za chyby v texte sa ospravdlnujem, len teraz som priškdl domov a som napity.
A mám moc bezpečný IB.
inak som s tým absolútne spokojný...