mám z toho obavy, nemala som nikdy z anglinou problem, ale neviem som taká zneistená. Bojím sa,ze na hodinách nebudem nič rozumieť a čo potom? Aká je z vašich skúseností úroveň angličtiny v učiteľskom odbore? Hovoria profesori stále po
ak vieš anglicky, tak ti možno chvíľku bude trvať kým si zvykneš na taký odbor ale neskôr to bude ok, tuším profesori hovoria po anglicky väčšinou ale niečo ak sa spýtaš tak zrejme po slovensky ti pomôžu, neviem ale myslím si
Tiež sa chystam študovat anglinu na PF, ale nie je to učitelsky odbor. Myslim, že vačšina ma obavy - či už menšie alebo vačšie, ale ako už bolo povedane, je lepšie počkat a až potom stresovat A čo sa tyka tej angličtiny u profesorov, tak v takomto odbore je tušim jasne, že angličtiny tam bude až až, ale bola som prekvapena, ked som zistila, že ani jeden predmet nebudem mat v slovenčine
všetci- aj slovensky ucitelia hovoria vyhradne ucivo po anglicky, dolezite instrukcie zvyknu zopakovat aj po slovensky pre istotu- take co sa tyka skusok a terminov a tak...a po mesiaci sa budes divit,ako si si zlepsila pocuvanie v AJ...skor by som sa obavala ci sa budes vediet vyjadrovat k veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme