Nazdar. Práve sa rozhodujem nad tým, kde strávim ďalších zopár rokov po skončení strednej školy a rozmýšľam práve nad štúdiom architektúry, tak som sa chcela opýtať, či by mi niekto nevedel poradiť kam na VŠ? ČR/SR/zahraničie?
ja som v BA, baví ma to, ale nie je to dokonalé osobne odporúčam najviac VUT v Brne.. a ešte je čvut v Prahe, tá je ale ťažká, no tiež fajn škola a ešte je dačo v Košiciach ale o tom nikto nikdy nepočul a čo sa týka zahraničia to neviem posúdiť
Byvaly priatel studoval na STU v BA, tymto sposobom som k tomu ako laik pricuchla. Po tom, co som videla u neho, jeho kamosov a par krat som bola pozriet na pednasky a prezentacie prac na skole, by som tam osobne nesla. Velmi malo praxe, skola sama o sebe na prax v podstate nepripravi. Kazdy sa gro naucil v atelieroch, kde brigadoval. Mnozstvo nepotrebneho balastu a odbor celkovo sa mi javi dost neprakticky. Ved sa len pozri, ake hovadiny architekti navrhuju co i len v interieroch. Len efekt - ucelnost a ergonomia celkom mimo.
Ak by som uvazovala o niecom tymto smerom sa uberajucom - iste radsej stavebna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ak by som uvazovala o niecom tymto smerom sa uberajucom - iste radsej stavebna.
Kontakt: study.fivebyfive@gmail.com
citylife.sk/kurz-workshop/priprava-na-talentove-prijimacie-pohovory-trivody-malinovo