Cestovy ruch je siroky pojem, ale ak by si sa chcela orientovat na hotelovy management, najlepsie 3 vysoke skoly na svete su vo Svajciarsku - Lausanne, Glion a Les Roches...pripadne Cornell University v Amerike. .Studujem jednu z nich a kvalitativne sa to s nasimi univerzitami neda vobec porovnat. Ak chces nieco u nas, tak asi jedine uz spominana Banska Bystrica, ale co sa tyka kvality a uplatnenie no comment...
chod na prekladatelstvo alebo cosipodobne....ja idem terza na strednu na odbor sluzby v cestovnomr uchu z rozsirenou vyucbou jazykov....a planujem si da t prihlasku na psychologiu a prekladatelstvo/tlmocnictvo.... takze tak nejak.... ale ka chces presne to? ....nemam tusenia...
tewiga : ja chcem byt tiez letuska , nie som sice este ani na strednej ale viem kam pojdem , rozmyslam uz o vysokej skole , no nemam ponatia kam by som mohla ist nevie niekto poradit ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Dobre nič som nepovedal