Ktoré z týchto dvoch odborov má lepšie uplatnenie, či lepšia je kombinácia aj s učiteľským predmetom aby som neostala na ocot keby náhodou? Poprípade študuje niekto tieto odbory ? UKF alebo aj iné školy
@eveliina určite skôr z chémie ale poznám jednu osobu,ktorá tak robí v labáku a ťažké uplatnenie a malý plat (prestupuje na pedagogiku, ktorá tiež nie je pohviečo ). Ale je to na tebe na čo sa cítiš
@matthewp a chémia nie je až moc ťažká ? celkom sa jej bojím na základke som ju mala rada a na mojej škole sa tej chémie až moc učitelia nevenovali :/ bojím sa, že by som ju nezvládla ....
@fixa no zas tak moc dalej nechcem ísť i ked možno motyka vystrelí a skúsim a nakoniec budem doktorka to by bola sranda (v rámci normy) a čo je v dnešnej dobe vlastne dobre platené ?
@eveliina Dnes je veľmi dobre platená informatika a s ňou kombinované znalosti. Taká biológia-informatika je veľmi in, lebo v IT potrebujú niekoho, kto vie programovať a má aj vedomosti z biológie... napr. tvorba programov rôznych medicínskych prístrojov.
Takisto je žiadané napr. aj fyzika- informatika, lebo títo ľudia sú zdatní vo fyzike, matematike a vedia programovať... všeobecne fyzici sú žiadaní programátori.
Čo sa týka farmácie vs medicíny, tak som počul, že doktori nadávajú farmaceutom do predavačov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ak chceš študovať toto a baví ťa to, tak ja by som ti doporučil medicínu, farmáciu, alebo niečo také.
Takisto je žiadané napr. aj fyzika- informatika, lebo títo ľudia sú zdatní vo fyzike, matematike a vedia programovať... všeobecne fyzici sú žiadaní programátori.
Čo sa týka farmácie vs medicíny, tak som počul, že doktori nadávajú farmaceutom do predavačov...