Štúdium etnológie, kulturológie, religionistiky...
...a ďalších podobných odborov. Študuje niekto z vás niečo v tomto smere ? Je pravda, že väčšina absolventov končí v tesco skladoch a pod. ?
Baví ma hlavne história ( viac slovenská ako svetová ), geografia a umenie a kultúra...Z týchto predmetov budem
ked budes sikovny tak nemusis skoncit v Tescu nasa prof. to studovala a teraz nas uci ukl a je dost cudna (nic v zlom) Podla mna to je celkom zaujimave aj ked s tym vela vody nenamutis
Tak urcite. Ale studium nemusi byt len o tom, ze ti zabezpeci ultimatnu pracovnu poziciu. Ked ta to bavi, tak to za to stoji a karieru si vybudujes na niecom inom, nez na titule.
@soreljulien
Som na gymnáziu a keď získam maturitu a nepôjdem na VS, zarobím tak priemerne...Ale rátam s tým, že pôjdem do zahraničia, láka ma najmä Švajčiarsko a Rakúsko.
Tak hádam sa niečo podarí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Prečo nie ? Keď ma napr. biológia nebaví, tak je jasné, že nepôjdem nasilu študovať medicínu...
Som na gymnáziu a keď získam maturitu a nepôjdem na VS, zarobím tak priemerne...Ale rátam s tým, že pôjdem do zahraničia, láka ma najmä Švajčiarsko a Rakúsko.
Tak hádam sa niečo podarí