ja si mediálnu komunikáciu chcem dať do dvojodboru do Brna na Masarykovu, alebo niekde inde, ale ako management...čo ja viem, všade sa to spája so žurnalistikou...a myslím že je to branž, kde treba byť brutálne kreatívny so schopnosťou niekde sa predrať. v každom prípade, myslím, že keď pokukáš predmety, školy, pirjímačky, a fakt si myslíš, že ťa to bude baviť, a že to budeš chcieť robiť, nevidím dôvod, aby si to išla skúsiť...ak nemáš okrem toho žiadnu inú školu, ktorá by spadala v úvahu a baví ťa len toto jedno, a vidíš v tom celý svoj zvyšok života, tak sa tam prihlás, prečo nie?
@brokensmile , na UK nie je masmedialna komunikacia, ale marketingova. To je dost rozdiel. Ale je tam zurnalistika.
Masmedialne su pokial viem len v TT na UCM alebo na sukromnych vysokych. Ak ta to fakt zaujima, tak aj v Brne, ale tam je to dost zamerane na zurnalistiku. A ano, studujem ju tam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Masmedialne su pokial viem len v TT na UCM alebo na sukromnych vysokych. Ak ta to fakt zaujima, tak aj v Brne, ale tam je to dost zamerane na zurnalistiku. A ano, studujem ju tam.
ani o mojej terajšej strednej sa nehovorí v dobrom a som tu