Štúdium na výške alebo ako sa mi zmení/zmenil život
Stredná škola je fajn, ale aj zároveň konečnou fázou jednej časti života.Na stužkových sa vždy hovorí, ako je už človek dospelý a pripravený vstúpiť do života dospelých.Výška je jednou z ciest.Ja už zarezávam, konkrétne na práve v TT a ak to mám objektívn
No ja neviem, myslim ze sa mi tym zivot vcelku dost zmenil. Je to ine. A myslim, ze aj ludia na vysokej su lepsi, nemaju tolko predsudkov, proste nespravaju sa uz ako deti...co mi vyhovuje. Zaroven ma to naucilo, ze v mnohych veciach mi nikto nepomoze. Musim si pomoct sama, tak ako najlepsie viem, lebo len odomna zavisi co bude dalej. Neviem, je to isty pocit zodpovednosti voci sebe a voci vlastnemu zivotu, ktory som predtym az v takej miere urcite nepocitovala.
je to velka zmena
novy system studia, prichadza iny rezim, ludia zacinaju popri studiu viac makat ci uz na brigadach alebo aj v roznych prac. uvazkoch
VS je o dospievani
Vysokoskolsky zivot mi vyhovuje, no ked ho porovnam s pracovnym zivotom, ktory som si uz tiez vyskusala, tak mi vyhovuje viac ten pracovny zivot...no vysku urcite treba skusit, je to skvela skusenost
na strednej je to tvrde... a sa nam na TUKE FEI pomenili skupiny, takze ani niesme niektori ti spoluziaci co sme boli.. blbe, clovek si zvykne a ono sa to pomeni
nie som tak dlho na VŠ, aby som to mohla nejako objektívne zhodnotiť, ale nie je to také strašné. Robota je tiež fajn, ale pracovať budem po zvyšok svojho života, takže teraz si budem užívať študentský život, kým sa bude dať
vyska nema chybu ... a v spojeni s pobytom na intraku.. dokonala kombinacia .. hlavne na rozdiel od strednej nikto cloveku neposuva pod nos vsetko, ak si nezapise niekto predmety na cas ale nevybavi veci tak jeho bordel... a samozrejme spolu s vyskou prichadza skusenost ktora je na vsetkych VS rovnaka: nefungujuci studentsky informacny system a neochota ludi na studijnom oddeleni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
novy system studia, prichadza iny rezim, ludia zacinaju popri studiu viac makat ci uz na brigadach alebo aj v roznych prac. uvazkoch
VS je o dospievani
teda ked odmyslim par veci
@petronellka po tvojej prdely