Niesom IT,technik ani doktor a poviem ti ze skoro vsetko humanitne je skutocna sracka (ratam tam aj pravo a politologiu z hladiska uplatnenia) ale k veci... právo TT politologia UK
aj ja poviem to isté,jak nixxina:humanitné odbory nemajú zmysel,vyhodis vela penazi,zajebes 5 rokov,dostanes diplom a titul,a potom smer Úrad práce.ja prave teraz chcem ukoncit humanitny odbor,a ist na medinu,terajsi humanitny odbor ma nebavi,prax nemáme,len nudné prednásky napr,slovenská literatúra,dejiny umenia,teatrologia a podobné hovadiny,ale ked chces ist na prűvo,tak UK v Ba
@fluptak Aj ja som mal ísť na právo, ale zistil som že je to blbosť, človek sa s tým neuplatní a to nehovoriac o politológii. S odstupom času ma ale zaujíma, prečo ľudia chcú isť dobrovoľne na právo, u mňa to bola skôr iniciatíva rodičov.
@timea91 tak poraď niečo čo má podľa teba uplatnenie, dá sa to študovať s maturitou NOS a DEJ, a nepotrebuješ tam biologiu, chemiu, fyziku, matiku, informa by ešte ušla a nie je to archológia (preto nemám potrebnú výdrž a cit)
@nikisweet čo ja viem, u mňa to vždy bolo tak, že bola politológia, akurát som si hľadal odbor, ktorý má väčšie uplatnenie tak som našiel práve právo a bola to vlastná iniciatíva.........na úplnom začiatku som chcel ísť na policajnú, ale keď som videl ten test na prijímačkách, prešla ma chuť
no zatiaľ od tých čo mi poradili tak mi to vyšlo zhruba tak ako som myslel: právo BA, politológia UCM, politológia BA, pravo TT, pravo KE, len co ma prekvapilo, ze som tu nikde nenasiel politologiu v NR co ma trosku znepokojuje :/ lebo to bola úplne prvá škola na ktorú školu som chcel ísť.....takze vylucovacia metoda: na vychod nechcem ist - nic v zlom, ale na V SR ma to akosi nelaka - vysoka nezamestnanost a chcem popri skole aj brigadovať.....asi dam jedno forum prave ohladne politologie NR aby som mal istotu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Potom UK BA
a na UCM je vraj dobrá politológia.
@nikisweet čo ja viem, u mňa to vždy bolo tak, že bola politológia, akurát som si hľadal odbor, ktorý má väčšie uplatnenie tak som našiel práve právo a bola to vlastná iniciatíva.........na úplnom začiatku som chcel ísť na policajnú, ale keď som videl ten test na prijímačkách, prešla ma chuť