Ahojte Som tohtoročná maturantka a mam záujem o študium psychologiu na Slovensku...ibaže ! Nemám ani tušenia ,ktorá univerzita má pre to najlepšie podmienky...počula som ,že na niektorých sa študuje len učitelstvo predmetu psychologie-o čo zaujem nemam
ak ťa zaujíma psychológia, venuj sa jej vo voľnom čase. ak chceš aby to domáce štúdium malo nejakú kostru, stačí tam mať známeho, ktorý ti bude dávať tipy na konkrétne knihy, ktoré treba prečítať.
Na psychológiu sa hlási veľa ľudí podľa mňa je ťažké sa tam dostať. Kamarát študuje v Bratislave, úroveň školy dobrá,ale hovoril, že prijímačky boli náročné, mám známu ešte aj v Prešove tam, že je ťažké sa dostať, Psychológie sú aj v Trnave, Bratislava okrem Komenského aj na sv. Alžbete, Košice.
choď na FiF UK...ale sa tam dostane možno tak 1/10 z tých čo sa tam hlásia. úroveň to má možno ešte v Trnave a v Prešove je druhá najstaršia katedra psychológie tuším (po UK)...Ružomberok určite nie, celá tamojšia škola je taká kvalita, že no zbohom, to už rovno v Uzbekistane študovať...
Myslím že tvoj primitívny spôsob svečší o tom že si len nafúkaný hlúpy blavák. Na UK si prihlášku dávať ani nemusíte, pretože sa tam dostane iba ten, čo má bohatého tatínka a potom vidíte akých ľudí tam prijímajú..
chcem sa opýtať a hlavne poradiť ohľadom VŠ. Chcel by som ísť študovať psychológiu, myslím SI že by bol zo mňa dobrý psychológ ale je tu jeden problém že chodím na OA do Popradu kde nemáme NOSKU a veľa ľudí mi povedalo, že ak chcem ísť na Psycholu potrebujem maturitu z NOSKY...najviac ma zaujíma či sa dá dostať na nejakú Psycholu bez maturity z NOSKY po prípade neviete či by sa náhodou niekde nedalo vybaviť že by ma prijali bez Maturity z NOSKY??? Alebo či je nejaký spôsob ako sa dostať na psycholu bez NOSKY. Nedalo by sa dohodnúť s Dekanom alebo po prípade s niekým iným.. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Odpoveď na otázku : FF Trnavskej univerzity.
Info na : » fff.truni.sk/studium/studijn...
ak ťa zaujíma psychológia, venuj sa jej vo voľnom čase. ak chceš aby to domáce štúdium malo nejakú kostru, stačí tam mať známeho, ktorý ti bude dávať tipy na konkrétne knihy, ktoré treba prečítať.
chcem sa opýtať a hlavne poradiť ohľadom VŠ. Chcel by som ísť študovať psychológiu, myslím SI že by bol zo mňa dobrý psychológ ale je tu jeden problém že chodím na OA do Popradu kde nemáme NOSKU a veľa ľudí mi povedalo, že ak chcem ísť na Psycholu potrebujem maturitu z NOSKY...najviac ma zaujíma či sa dá dostať na nejakú Psycholu bez maturity z NOSKY po prípade neviete či by sa náhodou niekde nedalo vybaviť že by ma prijali bez Maturity z NOSKY??? Alebo či je nejaký spôsob ako sa dostať na psycholu bez NOSKY. Nedalo by sa dohodnúť s Dekanom alebo po prípade s niekým iným.. :/