ahojte, chcela by som sa opytat na študium Socialnej práce,, uvazujem nad UMB -odbor :socialna práca,, ak niekto navstevujete tento odbor , z coho boli primacky? postacuju mi vedomosti z NOS ?? je toto studium zaujimave..? ak niekto nejake inf ...piste !!
nieee... sociálna práca nie.... ! ich už je tak veľa... a každý človek v stednom a staršom veku, ktorý študuje, robí si sociálnu prácu.. a nemajú uplatnenie..... niee.... verím, že máš aj na niečo iné...
Na toto hovorím to čo nám na strednej povedala učiteľka, že dnešný trend študovania sociálnej práce vedie k tomu, že každý druhý študuje sociálnu prácu čo z toho vyplýva, že každý prvý slovák musí byť sociálne zaostalý, aby mal každý druhý prácu.....
@lili505 : Ak je to odbor, ktorý by ťa skutočne bavil, kľudne sa neho prihlás. Ale uplatenenie v tomto odbore je minimálne, dovolím si tvrdiť, že budeš šťastná, ak ťa zamestnajú v nejakej slušnej administratíve.
Ak ti ide iba o získanie vysokoškolského titulu, musím ťa ubezpečiť, že v súčastnosti mnohí zamestnávatelia pozerajú aj na typ vyštudovanej vysokej školy, nielen na to, či máš titul. V niektorých firmách nepovažujú sociálnu prácu ani za vysokokoškolské vzdelanie, aj keď to máš papierovo deklarované.
@lili505 chod radsej, na taku vysku, ktorá ma aj v buducnosti perspektivu.....a nie tam, kam je vela - socialnych pracovnikov a pravnikov DD chod na jazyky, alebo ucitelstvo alebo cestovny ruch D
hlavne ziadna humanitna veda.chces mat peniaze?technika,bankovnictvo.tazke.to ano.. ale za party skolu necakaj moc velke ohodnotenie..na toto ti staci popozerat par blogov
@lukashe a myslíš,že každý má "bunky " na matematiku ,techniku a bankovníctvo ?čo ak nám vôbec nejde matematika ?nad týmto ľudia,neuvažujete,alebo čo ?veľmi radi by sme študovali niečo "lukratívnejšie " ako humanitné vedy,ale čo iné môžeme ,ked nevieme poriadne z matiky "nič " ?
@natuska6262 tak nečakaj také platobné ohodnotenie a uplatnenie. poznám dosť ludí čo tiež matiku/fyziku a pod nevedeli a nakoniec to zvládli...ale keď si bojazlivá tak nič nečakaj.
na tech odbor treba už aj nejaké to IQ veru a nie len pseudointelektualne kecy tak čo už.
@natuska6262 blbost podla mna.tiez neviem matiku nejak skvele.o fyzike pomlcim tiez..napriek tomu planujem znova posielat prihlasky na MTFku.lebo ako povedali dvaja kamosi co tam chodia.fyzika sa da naucit.len to musis doma ratat..v podstate povedali to co @muffinuska1
matika sa nedá naučiť...ja mám z matikou problém už od základnej školy...a to som bola čistá jednotkárka ...vždy len tá matika ... to isté aj teraz na strednej škole.. učiteľka nám dala vypracovanú písomku no a čo som z nej dostala 4ku aj to s odretými ušami ...proste môžem robiť čo chcem neviem sa ju naučiť ! A som z toho riadne sklamaná ...lebo mi preto neostáva nič iné len tie humanitné vedy alebo niečo proste kde nie je vôbec matika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
na ekonomicku skolu nemam sancu sa dostat matiku newiem..!!
Ak ti ide iba o získanie vysokoškolského titulu, musím ťa ubezpečiť, že v súčastnosti mnohí zamestnávatelia pozerajú aj na typ vyštudovanej vysokej školy, nielen na to, či máš titul. V niektorých firmách nepovažujú sociálnu prácu ani za vysokokoškolské vzdelanie, aj keď to máš papierovo deklarované.
na tech odbor treba už aj nejaké to IQ veru a nie len pseudointelektualne kecy tak čo už.
Matika sa da NAUCIT!!
Len ste lenivi ako prasce
vsetko sa da naucit