Pokial sa nemylim, tak medialne studia su na FSS. To znamena, ze ziaden TSP, ani vlastna tvorba. Jedinym kriteriom na prijatie su Narodni Srovnavaci Zkousky, ktore v CR robi firma SCIO. Mozes ich skusit 3x v roznych terminoch, pricom sa do uvahy berie najlepsi vysledok. Na Slovensku sa daju tusim robit tiez, zabezpecuje ich spolocnost EXAM.
pravda je ...NSZ cize narodni srovnavavi skusky...ale kedze ide o fakultu socialnich studii ich sucastou nie su len OSP (obecni studijni predpoklady) ale aj testy ZSV cize zaklady spolocenskych vied...co je asi tak gymplacka NOSka....takze by ta mala bavit nauka o spolocnosti...tschus
tiez som to pozerala, len tam maju v tom zmatok, pretoze MUni tam na stranke ma nejake vlastne terminy na TSP a potom este vyzaduju aj TSP a ZSV v ramci NSZ,ktore vsak maju uplne ine terminy a ja som z toho hlupa... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov