Nie ja to uz nepotrebujem,ale minule chcel po mne foter z youtube taketo veci , ze bude to pocuvat v kamione , skoro ma vyvalilo , ale nech studuje ,aj ostatny ,studujte to , vrtajte sa v tom , majte coraz viac otazok az nakoniec dospejete k tomu ze to je nonsens a budete slobodny od dogiem
Občas sa do neho začítam, a myslím si že je dosť aktuálne i pre dnešnú dobu, niektoré veci ktoré sú tam opísané majú nadčasový charakter a ponúkajú cestu, ako z tohto labyrintu von.
@riddler najma zjavenie jana ktore je dost tazke na pochopenie pre zaciatocnika no dnes uz existuju videa kde ludia co poznaju pismo vysvetluju vsetky detaily odporucam youtube kanal Pod povrchom
Tí ktorý ho "študovali" sú najhorší ľudia, zákeráci, bez ľudskosti, empatie... aspoň som takých stretol desiatky - česť vínimkám, ale najväčší pobožníci boli najviac ohováračný, lakomci, hladiac na seba. A to nepíšem o tých pedofiliach a podobne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov