Študujem, čo ma baví, veľmi ma to baví, chcem sa svojmu odboru venovať až do smrti, chcem v ňom pracovať, zdokonaľovať sa, byť jedna z najlepších. Viem, že budem mať uplatnenie, lebo môj odbor je nový, no potrebný. Práce bude dosť a ja sa na ňu teším. Zatiaľ si však užívam život študenta s geniálnymi kolegyňami.
Síce študujem zatiaľ len na SŠ, ale hlasovala by som za I. možnosť (pretože ma to baví, napĺňa, vždy som to chcela študovať - mňa to, čo chcem študovať drží už druhý rok)
mama ma odklonila od strednej umeleckej kam som sa hlásila a odhovorila ma od hotelovky kam som tiež veľmi chcela ísť, musela som ísť na gympel, lebo aj ona mala gympel a vysokú školu (samozrejme, že má takmer minimálny plat ). a teraz, keďže som vychodila posraný gympel, mám akurát tak maturitu (ktorá bola maximálne formalita) a nič viac. takže nemám na výber. buď vysoká a s bakalárom sa prebíjať v rade na uráde sciálnych vecí a rodiny alebo prebíjať sa bez bakalára a k tomu ako bonus počúvať aká som neschopná. (ironický úsmev.)
lebo ma to jednak bavi..a jednak preto, lebo to, co som chcel robit, by som u nas studoval tazko, resp to nema uplatnenie..ale rozmyslam ze si podam prihlasku na nejaku zahranicnu skolu a pojdem do cudziny
ja milujem chodenie do školy! kebyže neje toto glupe skúškové, brala by som to ako činnosť na plný úväzok! a ešte keď máme labáky, jedna radosť ♥ (hoci, nie vždy je to prechádzka ružovou záhradou, ale plním si sny...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
okrem toho sa chcem naučiť niečo nové a tiež tak nejak si dokázať, že to zvládnem
navyse niektore vysky ani nemaju vobec bakalarsky titul.