@silviaaa Ides robit ci výška? @6 Hej no ale tak som v robote. A ku vode nieje s kym ist. Mozno sa prejdem pesi cez anicku ku sudkom a tam budem mat vodu.
@padlyanjel A neskusala si podnajom s viacerými spolubývajucími napriklad 1 izbu v 3-izbáku? Vyslo by ta to lacnejsie cize by si usetrila. Popripade nejakeho kamarata/ku zavolat do podnajmu.
A kde chces ist? Azda do zahranicia.
@relieforsaddist sereš si do huby otec povedal si dieťa moje ty jeblinger och a že po kom ja som no po tebe ty pičiak jebnutý, keď ťa stretnem ťa do hlavy dokúšem ty kurva
@randal jááj sám ci cigáň ty trapko ,v rodine nemám ani jedného cigáňa ale tak v pohode choj na pár dní do štúrova kde jebú 36tky skoro každý deň tak potom budeš aj ty cigáň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
zaroven sedim doma
a zaroven pracujem
@3 A co mas za vysku ked si myslis ze hned budes nezamestnana?
a uz dlho nebudem
chvalabohu
@6 Hej no ale tak som v robote. A ku vode nieje s kym ist. Mozno sa prejdem pesi cez anicku ku sudkom a tam budem mat vodu.
a ešte neviem či som študentka alebo nie
+ ak sa mi ujde istá práca, že mi dajú šancu, tak vyviniem nadluske usilie a v rekordnom čase sa naučím sprechovať pop fínsky
uvidime uvidime .)
Nepracujem, ale nesedim doma.. uzivam si leto :happy:
A kde chces ist? Azda do zahranicia.