Občas keď sa nudím, tak pozerám na zmysluplné slová profilov na pokeci alebo jednoducho hľadám blbosti na google. Minule som našla moju báseň v profile nejakej tej násť ročnej sliepočky, spolu s ďalšími X básňami a výrokmi. Píšem mladej, že "máš v profil
kedysi som bola kazdy den na pokeci "nalepena",a to doslova ...ale postupom casu som zistila ,ze tam ludia nie su celkom "ok" .sami uchylaci ,vymalovane "krasky " ...a nechcem dalej spominat ......uz tam nechodim skoro vobec ---takze sa necudujem ,ze ti toto napisala ,na tu basen tvoju ....
ja nenávidím tie nekonečné profily s tými riadkami typu "keď zahúliť, tak... , keď sexovať, tak..." a podobné píčoviny, to je proste hrozné čo ten pokec robí s mládežou
plagiátori boli aj budú copyright ti na báseň ako produkt duševnej práce vzniká jej napísaním (autorské právo), ak ťa to naozaj štve, napíš adminovi pokecu a ten s tým niečo musí robiť. ak nespraví, môžeš ho aj žalovať
@George90 zas mne to až tak žily netrhá. Chápem, že neiekto nemá dostatok inteligencie na to aby mu došlo, že to neni slušné. Len je to už druhý prípad a dosť ma to začína vytáčať...
ja mám na pokeci vitiahnute texty s niektorych pesničiek ktoré mi niečo vravia a jednu celu ktorá patrí medzi moje naj myslíte že to nei v poradku?určite by som si tam nidky nedal take blbosti ako tu uš boly povedané a sere ma aj písanie štýlu ČaVeS alebo to blbe q v slove kde vobec nemá byť že ahojceq a ked sa to dá do kopi (AhOjCeQ)zabíjal by som
.... takých ludí je vela, "plagiatori" cely pokec stupidny (česť výnimkám) ved ale cela tato generacia nikam nevedia, tieto deti iné ako boli a budú.... škoda času sa nad tým pozastavovať, nepriznajú že to odniekiaľ odpísali, ukradli....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Neznášam plagiátorov.
» pokec.azet.sk/21micuska1?i9=f...
Opona padla
Nastúpil plač
Duša jej chladla
Dosť bolo otrepaných fráz
Všetci sú zlý a protivný....
...
...
písala som to pre @ 14michelle03 na začiatku prváku. Mám to zverejnené asi len na depka.sk
alebo ich nahraj ako video to ti hadam nezoberu