Prosím Vás, vie mi niekto priblížiť v akom stave je nezrekonštruovaná izba na Šturáku? Nejaké skúsenosti? O týždeň sa chystám na intrák a neviem čo mám (ne)očakávať. Ďakujem
nuž, na Mlynoch sú aj horšie varianty ako Šturták. + na všetko sa dá zvyknuúť... ale nei no tak ako no, ak si zvyknuta na prilisny luxus tak to bude asi neprijemne ale zvladnes to
ja som bol v júly dva týždne na štúrakoch na nezrekonštruovanej izbe... najviac mi vadilo, že tam nebol žiadny internet (či LAN alebo Wifi), na rozheganý nábytok a nedostatočné množstvo poličiek sa dá celkom zvyknúť...
@hadiatko ... steny boli celkom fajn... ja som mal v izbe nakreslenú mačku, ale popísaného nič... no na našej bunke v jednej izbe bola komplet celá stena polepená fotkami dievčat z časopisov typu Eva alebo katalógov oblečenia
@piter09 a tak snáď keď na ňu z každej strany ľudia "pluju"negativne komenty okolo toho tak nebude taka sprostá a čakat nieco extra super vydrzat sa to tam urcite dá
byvala som tam dva roky....všetko bolo v pohode...da sa to zutulniť...postel máš..skrine máš..stol so stoličkou máš...chladničku máš...ostatne si dovlečieš a bude to pohodke
ja som tam fungovala pol leta na nezrekonštruovanej s internetom... a dalo sa, čo bolo popísané, bolo väčšinou prelepené niečím milým...len spolubývajúci sú lotéria
kamoška tam býva a čo ja viem celkom v pohode.. ja som bývala síce na zrekonštruovaných manželákoch, ale pri nej som sa cítila lepšie a mali veľkú chladničku! všade môže byť fajn, keď vyfasuješ dobrých spolubývajúcich...
ja idem tento rok bývať na šturák, tiež nezrekonštruovaná izba iba kúpelka je kvázi nová, a bola som prekvapená aké to tam bolo, jednoduché ale celkom čisté a po stenách nebolo nič počmárané.. ked si to zútulniš bude to fakt v pohode.. sú aj horšie
no ja tam idem tento rok , tiez som sa uz bola ubytovat..najprv to bol sok , ale zas neboloto az tak zle..mam tam vpodstate vsetko co potrebujem a izba sa uz nejako zutulni
no bola som s kamoškami v tych novych atriakoch cez leto ,bola to 3-jka izba ,myslim že blok H...izba bola v pohode..žiadne popisane steny nove skrine a poličky ,aj podlahy na balkonoch nove ich nevyhodou je že všetky balkony v bloku su prepojene takže sa možeš bez problemov dostať do akejkolvek izby... bolo to v pohoode naozaj sme si pochvalovali ,teda samozrejme až na tie spoločne WCka ...ale to všade takyto problem...inak mali sme izbu H16 myslim na dverach sme mali nalepenu taku velku žirafu keby nahodou niekto tam bol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov