Dobrý večer. Mám na vás otázky. Snažíme sa s triedou začať si organizovať stužkovú. Ako prvé a najhlavnejšie vybavujeme sálu. Prijala by som vaše recenzie na sály v Bratislave. Napíšte mi všetko, čo viete o stužkovej. A hlavne ceny poprosím Ďakujem
@14 a nakoniec sbs pustili dnu cudzích, tí urobili bordel, zmizli a nám bolo povedané, že nikomu z našej školy už nedovolia tam niečo usporiadať...techopol by som nevolila. jedine, žeby preobsadili personál. ale vlastne neviem, ako je to inde...
vsade budu problemy s tym ze si nemozete doniest nic vlastne, nemozte mat vlastneho DJ... proste vsectci chcu aby ste pekne platili za vsetko im... a skladame sa 6000 na hlavu v KE
my sme mali v kulturáku v Ružinove a celkom fajn, nesťažujem si... ale hrozne sa mi páčilo čo mali kamaráti v Hoteli Barónka ale aj to dosť draho vyšlo...
no v Bratislave je hlavne všetko drahe...teda tie saly...a ked Ti aj povedia, že neplatíš za salu, tak ti daju jedno menu za liter a viac, čiže aj tak za tu salu zaplatíš...Ja som mala v Hoteli Bratislava...pekne, ale drahe...
no my sme mali v hoteli tatra.sála bola za 20 tisíc,pričom bola novo zrekonštruovaná a čo sa týkalo menu,za 700 bolo pre tri osoby,potom za každú osobu navyše 700 sk.plus ešte nealko sme si doviezli vlastné,spomínam,že nám tam hotel dal ako pozornosť podniku tuším 120 redbullov =D aha a na osobu sme sa skladali po 5 tisíc,ale s tým,že skoro dva litre sa myslím potom každému vracali..ale to som si neni presne istý..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Dobre deti, len tak ďalej, my sme sa doteraz dopracovali k tomu, že máme sálu a termín, eto vsjoo. (a ako tak pozerám, máme zhruba ročný časový sklz)
kedze nepises kde a zakolko asi mimo ba ze?
jediné, čo viem, platila sa záloha 10tis ešte minulý rok. a nie v ba
to je dobra cena....kamoska ma v ba za 30 000sk...
a niekto v ba?kto uz stuzkovu mal?
ale tiez asi treba ratat ze nepovolia dovoz alkoholu osobne....
alebo baronka alebo alebo a o financiach nemam tusenia....