to sa dáva nejakému vyučujúcemu, kt. si na túto funciu zvolíte, aby ste mali viac príhovorov a viac hádok (na tému, kto bude krstný)
pointu to moc nemá, občas sa vyskytne i na table a praktické je to v tom, že ak nemáte radi triednu ale máte nejakú inú obľúbenú učiteľku, tak si ju takýmto spôsobom na stužkovej dosadíte na takmer rovnocenné miesto
sak krstna mama, to je ta, ktora je akoby zastupca triednej, cela trieda si zvoli nejaku ucitelku a spytaju sa jej, ci by chcela byt ich krstna (alebo ucitela) a ona im potom pomaha pri priprave stuzkovej, zucastni sa dozvukov a tak
@now sak nastastie nas boli triedna a krstna pozriet len cez den, dali sme im vypit a tak trosku sme ich vyhodili cosiii, keby tam boli v noci, to by sme nemali ani maturu
Ja sosobne by som si spomedzi našich profesorov vedela vybrať krstnú, krstného, aj ostatných členov rodiny hehehe, len to nie je možné.. a u nás našťastie takýto zvyk nie je
@acvd43xa7w o to sa nebojím, aby nám nedali voľno po stužkovej, my máme všetkých profesorov úplne super (no až na pár šedých výnimiek, asi dve ) a s každým máme super zážitky, každému patrične poďakujeme, a preto vravím, že u nás to nie je NAŠŤASTIE, lebo by bol asi fakt problém vybrať jedného, aby sme ostatným neukrivdili, chápeš?
my sme tiež mali krstného otca...bol to náš učiteľ informatiky, ktorý bol s nami častejšie ako triedna, a mal s nami hádam aj viac starostí ako ona...keď sme dačo vyviedli, drbali doňho, nie do triednej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
tato fotka?
tato fotka?
pointu to moc nemá, občas sa vyskytne i na table a praktické je to v tom, že ak nemáte radi triednu ale máte nejakú inú obľúbenú učiteľku, tak si ju takýmto spôsobom na stužkovej dosadíte na takmer rovnocenné miesto
@acvd43xa7w
ďakujem za vysvetlenie, to fákt počujem prvý krát.....
zbytočnosť, asi ako vravela @mielikki - viac starostí
@adheleide nz aaale, to je riadne mile
(a.. pokúsila som si predstaviť našu krstnú na dozvukoch )
Ja sosobne by som si spomedzi našich profesorov vedela vybrať krstnú, krstného, aj ostatných členov rodiny hehehe, len to nie je možné.. a u nás našťastie takýto zvyk nie je